NHL 24 Hungary

Vay Ádám kispadot kapott az AHL-ben

2017. október 09. 14:00 - Denis Potvin

Elkezdődött az NHL farmbajnoksága, az AHL is a hétvégén, és az Iowa Wild hazai pályán kezdett a Milwaukee Admirals ellen. A hétfő hajnalban lejátszott meccsen 5-4-re a Milwaukee úgy, hogy gyakorlatilag végig vezetett, a Wild az utolsó két és fel percben tette szorossá. Nagyszerű hír, hogy Vay Ádám már közvetlen a csapat közelében van, kispadot kapott a meccsen.

58cb5cf79d808_image.jpg

A kapuban Niklas Svedberg védett, 22 lövésből kapta a négy gólt, az utolsó majdnem három percre már üresen állt a kapuja, de az egyenlítés most nem jött össze. Vay Ádám volt a cseréje. Ahogy szombaton is, amikor szintén a Milwaukee volt a ellenfél, és 5-2-re nyert. Akkor Svedberg 21 lövésből kapta a négy gólt. Az Iowa legközelebb pénteken az Ontariót fogadja, a két vereség után talán Vay kap majd bizonyítási lehetőséget.

A harmadik vonalnak megfelelő ECHL-ben majd csak október 13-án kezdődik a bajnokság, itt szerepel a másik magyar, Sofron István. Az ő csapata, a Wichita Thunder is kikapott, igaz az előszezon utolsó meccsén. Otthon kapott ki a Tulsa Oilerstől. Sofron a jégen volt, pont most nem jött neki össze, három kapura lövése volt és -2-es plusz/mínusz mutatóval zárt. A Wichita majd péntek éjszaka az Indy Fuel ellen kezdi az idényt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr712943203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldalas 2017.10.10. 10:12:17

csináljatok egy bejegyzést lécci a szabályváltozásokról pl a WildCard megszűnt mert a hivatalos oldalon a Standig-nél nincs már olyan, hogy van most a továbbjutás?

Denis Potvin 2017.10.10. 10:21:54

@oldalas: Jó ötlet, köszi, rajra leszünk.
süti beállítások módosítása