NHL 24 Hungary

Ezredik meccs egy győztes góllal

2017. december 22. 13:28 - Denis Potvin

Tíz csütörtöki meccsből csak három ért véget a rendes játékidőben az NHL legutóbbi játéknapján. Az ünnepelt, Dustin Brown az 1000. meccsét egy hosszabbításban ütött győztes góllal ünnepelte. A Carolina némi meglepetésre simán nyert a Nashville otthonában, gyakorlatilag a meccs elején sokkolta négy góllal a Predators, a négy gól az első harmad első hét percében esett, és ilyen eddig egyszer 1988-ban esett meg Canes-szel, akkor a Minnesota bánta ezt.

drobw9awkaeivut.jpg

Bár hosszabbításban kikapott az Islanders az Anaheimtől, azért itt is született egy rekord. John Tavares és Josh Bailey is 3-3 ponttal zárt, és a klub történetében 1994 ők az elsők, akik öt, vagy több egymás utáni meccsen képesek voltak legalább két pontot szerezni, 23 éve ez Pierre Turgeonnak sikerült. A másik oldalon Ryan Getzlaf négy gólpasszal vette ki részét a sikerből, Hampus Lindholm pedig hat éve az első Ducks-védő, aki mesterhármast ért el.

A Bostonban Charlei Avoy egy szétlövéses, győztes góllal ünnepelte a 20. születésnapját. A Tampa is szétlövéssel nyert, Nyikita Kucserov ezúttal két gólpasszal vette ki részét a sikerből a szezonban az első játékos lett, aki elérte az 50 pontot (23 gó, 27 gólpassz), a klub történetének második olyan játékosa, aki a legkevesebb meccs alatt elérte a félszázat. Ez eddig a leggyorsabban Vincent Lecavalier-nek sikerült, 33 meccsen 2007-ben. Kucserov egy találkozóval maradt el tőle.

A Dallas Stars mestere, Ken Hitchcock elérte pályafutása 800. győzelmét. Scotty Bowman (1244) és Joel Quenneville (868) után a NHL történetének harmadik legsikeresebbje. Joe Thornton, a San Jose hokisa két gólt ütött a Vancouvernek és egy gólpasszt is adott, így pályafutása 1415. pontját szerezte, amellyel feljött az örökrangsor 18. helyére. A meccsen egyébként a 22 éves Kevin Labanc volt a legjobb, gólja mellett három gólpasszt adott, a négy pont karriercsúcs.

A sírból hozta vissza az Edmonton, 49 percig nem esett gól a St. Louis ellen, majd a Blues 2-1-re vezetett kevesebb, mint négy perccel a vége előtt. Aztán jött az egyenlítő gól, majd Drake Caggiula révén, 49.8 másodperccel a lefújás előtt a győztes is.

Eredmények, csütörtök

  • Los Angeles Kings-Colorado Avalanche 2-1 - hosszabbítás után
  • San Jose Sharks-Vancouver Canucks 5-4 - hosszabbítás után
  • Edmonton Oilers-St. Louis Blues 3-2
  • Dallas Stars-Chicago Blackhawks 4-0
  • Nashville Predators-Carolina Hurricanes 1-4
  • Tampa Bay Lightning-Ottawa Senators 4-3 - szétlövés után
  • Boston Bruins-Winnipeg Jets 2-1 - szétlövés után
  • New Jersey Devils-New York Rangers 4-3 - szétlövés után
  • New York Islanders-Anaheim Ducks 4-5 - hosszabbítás után
  • Pittsburgh Penguins-Columbus Blue Jackets 3-2 - szétlövés után

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9213518411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása