NHL 24 Hungary

Tippmix-gyilkos meccsek hajnala

2018. január 12. 13:59 - Denis Potvin

Három meccs, három óriási meglepetés született az NHL legutóbbi játéknapján. A legnagyobb a Tampa otthonában, ahol a Calgary méretes zakót mért a vendéglátókra. A Washington 10 meccs óta tartó veretlenségi szériája szakat meg, miután a Carolina nyerni tudott a Caps otthonában. A meccs az utolsó harmadban dőlt, amikor Victor Rask és üres kapura Sebastian Aho volt eredményes. Fontos nap volt ez a Hurricanes életében, ugyanis pénteken Gary Bettman és a Canes korábbi többségi tulajdonosa, Peter Karmanos pontot tehet a klub eladási ügyének a végére.

dtuhgvjxcaav4rs.jpg

Az eddig gyengén teljesítő Buffalo meglepetésre legyőzte a Columbust, a meccsről mindent elmondt, hogy Blue Jackets 45-28-ra nyerte a kapura lövéseket. A Sabres kapusának, Linus Ullmarknak így karriercsúcsot hozott a 44 védés, Jack Eichel pedig egymás után a harmadik szezonban érte el a legalább 40 pontot.

A legmeglepőbb győzelem a Calgary-é volt, amely 5-1-re nyert a ligaelső otthonában. A Flames sorozatban ötödször nyert, a kétpontos Johnny Gaudreau elérte az 50. idei pontját (14+37). A Tampában riadalmat okozott, hogy a második harmadban Victor Hedman megsérült és nem tudta folytatni. A védő térdsérülést szenvedett, amikor Garnet Hathaway-jel ütközött.

  • Buffalo Sabres-Columbus Blue Jackets 3-1
  • Washington Capitals-Carolina Hurricanes 1-3
  • Tampa Bay Lightning-Calgary Flames 1-5

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8913569131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása