NHL 24 Hungary

Az Avalanche mindenkit söpör, hét meccse veretlen

2018. január 16. 12:39 - Denis Potvin

A Colorado Avalanche 3-1-re nyert a vendég Anaheim Ducks ellen, ezzel sorozatban hetedik győzelmét érte el az NHL-ben Hasonlóan hosszú sikerszériája szinte pontosan 12 éve volt a franchise-nak, amely 2005. december 31. és 2006. január 17. között nyolc találkozót nyert meg egymás után. Aki a legtöbbet tette a sikerért, a kapus Jonathan Bernier, aki ebben az időszakban - átlagban 1,27 gólt kapva - 96,2 százalékos hatékonysággal védet. A franchise-rekord az 1999-es, 12 meccsen át tartó győzelmi sorozat.

dtnqduvxkaaqxq.jpg

A New York Islandersben karriercsúcsot jelentő 52 védést mutatott be Thomas Greiss, míg a nyerőember John Tavares volt, aki második gólját a hosszabbításban szerezte a Montreal Canadiens otthonában. Az islanderszes Matthew Barzal 1995 óta a hetedik újonc, aki két egymás utáni meccsén három, vagy annál több pontot szerzett.

Korábban ez Artyon Panarinnak (Chicago), Cam Atkinsonnak (Columbus), Michael Grabnernek (NY Islanders), Nicklas Bäckströmnek (Washington), Alekszandr Ovecskinnak (Washington) és Peter Schaefernek (Vancouver) sikerült. Barzal a szombati, Rangers városi rangadón elért 7-2-es győzelem során két gólt ütött és három gólpasszt adott.

Tyler Seguin parádés góljáról már megemlékeztünk, a Boston Bruins ezzel hosszabbításban elbukott ugyan Dallasban, de így is szériában 13 mérkőzésén szerzett pontot. Ilyen hosszú sorozatra négy éve nem volt képes.

  • Colorado Avalanche-Anaheim Ducks 3-1
  • Montreal Canadiens-New York Islanders 4-5 - hosszabbítás után
  • Boston Bruins-Dallas Stars 2-3 - hosszabbítás után
  • Los Angeles Kings-San Jose Sharks 1-4
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4513579913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása