NHL 24 Hungary

Henrik Lundqvist az egyetlen ilyen hokikapus

2018. január 17. 14:01 - Denis Potvin

A New York Rangers kapusa fantasztikus rekordot állított fel csapata 5-0-es győzelme után. A Rangers Rick Nash duplájával 5-1-re győzte le a Philadelphiát, 0-1 után jött a New York-i henger. Lundqvist 25-ször védett, ez volt a szezonban a 20. győzelme és az NHL történetében az első kapus lett, aki 13 szezonon át (az első 13 és 13 egymásutáni) 20, vagy annál több győzelemmel büszkélkedhet. Egészen elképesztő rekord, de akadt még más is.

image.JPG

A Nashville csak a hosszabbításban lőtt gólt és a kapusuk, Jusse Saros a klub történetének első kapusa, aki 40, vagy annál több védéssel hozza a shutoutot. Az pedig külön meglepetés, hogy éppen a remek Vegas Golden Knights ellen.

St. Louisban tudják hogyan kell meccset menteni. A Blues a Toronto otthonában nyert 2-1-re. Alexander Steen 59:03-nál egyenlített, majd Vince Dunn a hosszabbításban döntötte el a meccset. Ez volt a St. Louis 66. szezonbeli gólja, amelyet az utolsó öt percben szerez. Nem semmi.

A Dallasban John Klingberg sorozatban a nyolcadik meccsén lett pontszerző és a klub történetében 12 éve ő az első aki hátvédként ilyenre képes. A csapat edzője, Ken Hitchcock is szép jubileumhoz ért, 1500. meccsén szerepelt, amellyel az örökrangsor negyedik helyén áll továbbra is. Egy négy év után duplázó, Damon Severson góljaival állította meg a New Jersey a az Islanderst.

Fel is soroltuk az elmúlt nap három sztárját: Lundqvisz, Klingberg, Saros.

  • Nashville Predators-Vegas Golden Knights 1-0
  • Toronto Maple Leafs-St. Louis Blues 1-2 - hosszabbítás után
  • New York Islanders-New Jersey Devils 1-4
  • New York Rangers-Philadelphia Flyers 5-1
  • Detroit Red Wings-Dallas Stars 2-4
  • Arizona Coyotes-San Jose Sharks 2-3 - szétlövés után
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7413582607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása