NHL 24 Hungary

Washington: két gól 47 másodperc alatt, öt egymás után

2018. február 01. 13:29 - Denis Potvin

Hiába vezetett majdnem nyolc perc alatt kettővel a Philadelphia a Washington ellen, jött előbb Chandler Stephenson és 47 másodperc alatt egyenlített, majd a Capitals egymás öt gólt szerezve eldöntötte a meccset. A Flyersben Travis Konecny sorozatban öt meccsén szerzett gólt. Ez azért nagy szó mert 2012 április eleje óta ő az első ilyen philadelphiai. Stephenson amúgy a harmadik és a negyedik szezonbeli gólját ütötte.

cut_5.jpg

A Toronto lenullázta az Islanderst, Frederik Andersen 28 védéssel hozta karrierje 14. shutoutját. A Maple Leafsben két fiatal hátvéd is remekelt. Justin Holl élete első NHL-meccsén egyből gólt ütött, Travis Demottnak a kilencedik meccsén, két gólpassz után lett meg az első gólja.

A Detroit a remek kapusteljesítményének köszönheti, hogy szétlövésben legyőzte a San Joset. Petr Mrazek 30 védéssel járult hozzá a sikerhez, 4-1-1-gyel áll utolsó hat meccsén, 1,88 a kapott gól átlaga, 0,936 a védéshaténkonysága ezeken a meccseken.

Toronto Maple Leafs-New York Islanders 5-0

Detroit Red Wings-San Jose Sharks 2-1, szétlövés után

Washington Capitals-Philadelphia Flyers 5-3

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6113623788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása