NHL 24 Hungary

A Tampát Kucserov nélkül sem lehet legyőzni

2018. február 27. 12:56 - Denis Potvin

Az Atlantic-divízió rangadója volt a nap meccse, amely végsőkig izgalmasan alakult, hiszen a ligaelső Tampa Bay csak nagy csatában, szétlövés után 4-3-ra tudta legyőzni a Torontót, egyik legjobbja, a sérült Nyikita Kucserov nélkül. Ezzel a két csapat között öt pontra nőtt a különbség. A meccs legjobbja Yanni Gourde és Mitchell Marner lett.

924708036_slide.jpg

Az első harmadban Andrej Sustr kékvonalas, nem is túl erős lövésébe Chris Kunitz kapott bel, ami így átcsúszott Frederik Andersenen. James van Riemsdyk egyenlített, amikor ügyesen húzta át a korongot Vaszilevszkij lába között, alig egy perccel később pedig Marner góljával már a Torontónál volt az előny. A második harmadban megfordította a meccset Tampa, Több, nagy helyez, majd Tyler Johnson előbb két nagy lövést küldött kapura, majd körbekorcsolyázta azt és egyenlített.

Hiába volt a Maple Leafsnek több emberelőnye, sőt 5 a 3 elleni játéka is, nem tudta kihasználni, Adam Eme viszont egy szép lövéssel megszerezte a vezetést. Volt egy gólvonalon végigcsorgó koronga is a Torontónak, Tyler Bozak aztán előnyből egyenlített. A szétlövésben csak Bryden Point tudott gólt ütni, karrierje során 13-ból a 8. büntetőgólja volt és az ötödik olyan, amellyel a csapat győzött. A Toronto a harmadik harmadban még egy büntetőt is elhibázott Marner révén.

A Tampa edzője, Jon Cooper a meccs után elmondta, mind a két csapat megakarta nyerni a meccset, elég egyértelműen látszott, gyorsan játszott mind a két csapat és nagyon jó meccset láttak a nézők, kiváló jégkorong volt.

Montrealban, szétlövéssel nyert a Philadelphia és mivel a Washington nagyon simán, 5-1-re kikapott a Columbus vendégeként, a két csapat helyet cserélt a Metropolitan élén. A Flyers már 12. meccse pontszerző (10-0-2), sorozatban hetedszer nyert, már csak egyre van az 1983-as nagy menetelés, amely franchise-rekord is egyben.

  • Columbus Blue Jackets-Washington Capitals 5-1
  • Montreal Canadies-Philadelphia Flyers 0-1 - szétlövés után
  • Tampa Bay Lightning-Toronto Maple Leafs 4-3 - szétlövés után
  • Colorado Avalanche-Vancouver Canucks 3-1
  • Los Angeles Kings-Vegas Golden Knights 3-2 - hosszabbítás után

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9213702534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása