NHL 24 Hungary

A Nashville feltartóztathatatlanul robog előre

2018. március 20. 11:36 - Denis Potvin

A már biztos továbbjutó Predators a keleti utolsó otthonában nullázót és sorozatban 15. meccsén szerzett pontot úgy, hogy ebből 14-szer nyerni tudott és csak egyet veszített el a szétlövésben. Pekka Rinne volt a hős, aki a Buffalo elleni 4-0-s győzelemből 35 védéssel vette ki a részét, a szezonban nyolcadszor nem kapott gólt. Ez volt pályafutása 51. shutoutja és nem mellékesen szezonbeli 40. győzelme is, amellyel a franchise-ban harmadikként érte el ezt a mérföldkövet. Martin Brodeurnek nyolc olyan szezonja volt, amikor eljutott 40 győzelemig, Rinne most a harmadiknál tart.

dysezvpvaaal_6w.jpg

Rinne mellett Roberto Luongo volt a másik hibátlanul teljesítő kapus a játéknapon. A Florida kapusa 28-szor védett jó, a Panthers a Montreal verte, ez volt Luongo szezonbeli harmadik, összesen 76. shutoutja. Mégsem ők, hanem Antti Raanta volt a nap legtöbbet védő kapusa. Az Arizona neki köszönheti, hogy 5–2-re verte a Calgaryt, Raanta 42 lövést hárított. Oliver Ekman-Larsson pályafutása 101. gólját ütötte és a Coyotes franchise történetében védőként nála csak a legendás finn, Teppo Numminen szerzett többet (108).

A bostoni Ryan Donato élete első meccsén megszerezte első gólját, méghozzá tényleg egy szép találattal. Tőle indult az akció, Torey Kruggel játszott össze és a visszakapott korongot irgalmatlanul bevágta a szélről. A meccsen három pontot szerzett, ezzel a Bostonban a második hokis lett Jarno Kultanen után, aki három ponttal mutatkozott be az NHL-ben. Ezzel együtt sem tudott nyerni a Bruins, hosszabbításban kapott ki a Columbustól otthon.

  • Boston Bruins-Columbus Blue Jackets 4-5 - hosszabbítás után
  • Buffalo Sabres-Nashville Predators 0-4
  • Montreal Canadiens-Florida Panthers 0-2
  • Minnesota Wild-Los Angeles Kings 3-4 - hosszabbítás után
  • Arizona Coyotes-Calgary Flames 5-2

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4913754582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása