NHL 24 Hungary

Aki elől van, most már nem hibázhat

2018. március 21. 13:49 - Denis Potvin

A finisbe fordultunk, csapatonként most már csak 8-9 meccs van hátra. Tízszer játszik még a Nashville, a St. Louis, az Arizona, Ottawa és a Buffalo, közülük már csak a St. Louisnak lényeges ez. A Nashville továbbment, a többiek már biztos nem lesznek playoffosok. 11 mecce van még a Bostonnak és annak a Floridának, amely az utolsó 14 meccséből 11-et megnyert és 24 pontot szerzett, már csak egy pont hátránnyal áll a vonal alatt és az Ottawa otthonában hét gólt ütött. Ugyanennyit az Edmonton is, míg a bajnok az Islanders otthonában kapott ki simán.

dyx3bmov4aadshl.jpg

Az Edmonton a playofftól távolodó Carolinát lepte meg 7-3-mal. Az Oilersben hét játékos ütött hét gólt, Leon Draisaitl 1+3-mal, Pontus Aberg 1+2-vel zárt, Connor McDavid csak egy asszisztot ért el, de ezzel eljutott a tavalyi 100 pontja után idén a 90-ig, 200 meccsén 238 pontja van a 21 éves hokisnak. A Washingtonban Alekszandr Ovecskin megszerezte a 602. gólját, ezzel már egyedül 19. az örökrangsorban, Dino Ciccarelli 608 gólja a következő célpont. Egy kis varázslat és statisztikák az orosztól

És akkor Florida. A Panthers elképesztő hajrába kezdett. Mivel a New Jersex sorozatban másodszor kapott ki, a Florida már csak eggyel van lemaradva a nyolcadik helytől. Az Ottawa elleni 7-2-ből hét játékos vette ki a részét a góllövésből.

A Columbus öt New York-i góljából hármat Artyom Panarin vállalt, aki karrierje során másodszor triplázott. A Metropolitan harmadik helyén álló Blue Jackets sorozatban a kilencedik meccsét nyerte meg. Három vereség után nyert a New York Islanders, a bajnokot verte. Tíz pontra vannak a playoff-helytől, amelyet 9 forduló alatt kellene ledolgozni, ami lehetetlen vállalkozásnak tűnik most már. A már biztos továbbjutó Tampa úgy verte meg a Torontót, hogy az a 36. percben már 3-0-ra vezetett. A Boltsnak története során most sikerült ötödször három gólos, vagy annál nagyobb hátrányból fordítani. Andrej Vaszilevszkij kapus 41 győzelemnél tart, ennél több, még senkinek sem volt a klub történetében.

Frans Nielsen szétlövéses góljával nyert a Detroit a Philadelphia ellen, ez volt a 48 shootout gólja Nielsennek, amelynél több senkinek sincs az NHL-ben. A Winnipeg a 98. pontját gyűjtötte be, a 44. győzelme pedig franchise-rekord. Véget ért viszont Patrik Laine pompás sorozata, 15 meccs után először nem szerzett pontot. Marc-Andre Fleury egy harmadot volt csak a jégen, megsérült, nélküle is simán nyert a Las Vegas a nyugaton már utolsó Vancouver ellen.

  • Carolina Hurricanes-Edmonton Oilers 3-7
  • New York Islanders-Pittsburgh Penguins 4-1
  • New York Rangers-Columbus Blue Jackets 3-5
  • Washington Capitals-Dallas Stars 4-3
  • Detroit Red Wings-Philadelphia Flyers 5-4 - szétlövéssel
  • Ottawa Senators-Florida Panthers 2-7
  • Tampa Bay Lightning-Toronto Maple Leafs 4-3
  • Winnipeg Jets-Los Angeles Kings 2-1 - hosszabbítás után
  • Chicago Blackhawks-Colorado Avalanche 1-5
  • Vegas Golden Knights-Vancouver Canucks 4-1
  • San Jose Sharks-New Jersey Devils 6-2

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1613757640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása