NHL 24 Hungary

A Las Vegas története első idényében máris playoffos

2018. március 27. 12:53 - Denis Potvin

Nyugaton a Nashville és a Winnipeg után a Las Vegas is továbbjutott a rájátszásba, ezt pedig története első idényében érte el, nagy eséllyel pályázik a csoportgyőzelemre is, bár a San Jose most nagy formában van, nyolcadszor nyert zsinórbab, erre pedig 2008 novembere óta nem volt példa. Tovább nőtt a már biztos kiesők száma is. Idén nem lesz New York-i csapat a playoffban. Az Edmonton is elbúcsúzhat és a Calgarynak is matematikai esélyei maradtak. Így aztán idén csak a Winnipeg, illetve nagy valószínűséggel a Toronto lesz kanadai csapat a legjobb 16-ban.

dzl6us4u8ae3czr.jpg

Toronto most éppen egy ragyogó rekordot bukott el, a liga egyik leggyengébb csapatától, a Buffalótól kapott ki otthon 3-2-re, ezzel oda a 13 meccs óta tartó hazai veretlenségi sorozata. A Sabresban Jack Eichel két gólt ütött. A Carolinában Warren Foegele élete első NHL-meccsén gólt ütött és gólpasszt, ő a klub ötödik ilyen játékosa. A Florida kapusa, James Reimer mind a 32 lövést megfogta az Islanders elleni meccsen, a Panthersnek még élnek a továbbjutási reményei, egy pontra került a Wild Card-helytől.

Bombagólból született Alekszandr Ovecskin szezonbeli 45. gólja, ezzel két góllal vezet a második Patrik Laine és hárommal Jevgenyij Malkin előtt. A New York Rangersben is már a fiatalokkal próbálkoznak, Lias Anderson 19 évesen és 164 napos a klub történetének legfiatalabb elsőmeccses gólszerzője lett.

  • Toronto Maple Leafs-Buffalo Sabres 2-3
  • New York Islanders-Florida Panthers 0-3
  • Carolina Hurricanes-Ottawa Senators 4-1
  • New York Rangers-Washington Capitals 2-4
  • Montreal Canadiens-Detroit Red Wings 4-2
  • Tampa Bay Lightning-Arizona Coyotes 1-4
  • Chicago Blackhawks-San Jose Sharks 3-4 - szétlövés után
  • Vegas Golden Knights-Colorado Avalanche 4-1
  • Los Angeles Kings-Calgary Flames 3-0

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3313783546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása