NHL 24 Hungary

Csak úgy dőltek a franchise-rekordok és a csúcsok az NHL-ben

2018. március 28. 08:59 - Denis Potvin

A St. Louis megállította a Sam Jose menetélését, a Sharks nyolc meccs után először kapott ki, a Blues ezzel most egy pontos előnnyel, de továbbjutó helyen áll, mivel az Anaheim szerdán, a Colorado kedden kapott ki. Amúgy sorra dőlt egy csomó franchise-rekord, a harc wild-card helyekért pedig egyre izgalmasabb.

dzv2yjwwsaabnzv.jpg

Két hokis is triplázott a hajnali meccseken. Thomas Vanek a Columbusban szerzett három gólt úgy, hogy az Edmonton 10 perc után már 3-0-ra vezetett, onnantól viszont hetet kapott. Ez volt az osztrák pályafutása 11. mesterhármasa, az aktív játékosok közül Ovecskinnek van legtöbb, húsz. Ehhez a meccshez kapcsolódok, hogy a gólszerző és két gólpasszt adó Connor McDavid karriercsúcsot jelentő 40 gólnál és 102 pontnál tart, egymás után két szezonban is elérte a százpontos határt. És Petr Klima 1991-es, 40 gólos szezonja óta nem volt ilyen eredményes Oilers-hokis. Két szezonon át száz pontot elérni a 22. születésnapjuk előtt eddig heten tudtak. A díszes névsor (zárójelben hányszor). Wayne Gretzky (4), Dale Hawerchuk (3), Mario Lemieux (3), Sidney Crosby (3), Jimmy Carson (2) and Joe Sakic (2). Kár, hogy ez nem ér playoffot

A másik triplázó a Winnipegben hokizó Brandon Tanev, akinek viszont először sikerült mindez. A Jets szétlövésben verte a Bostont, amely így nem került közelebb az Atlantic-divízió első helyéhez.

A Carolinában Warren Foegele élete első két meccsén két gólt ütött. Ő a franchise történetének harmadik hokisa, aki erre képes volt. Brent Burns a San Jose történetének első védője, aki elérte az 50 gólpasszos határt. A Minnesota játékosa Eric Staal kilenc szezon után jutott el megint 40 gólig. A Winnipeg kapusa a franchise történetében az első kapus, akinek legalább 40 győzelme van egy szezonban. A St. Louisban Vlagyimir Taraszenko franchise rekordot jelentő 9hosszabbításos gólnál jár már. Winnipeg először tart története során egymás után hat hazai győzelemnél. A Dallas hat vereség után tudott nyerni

  • St. Louis Blues-San Jose Sharks 3-2 - hosszabbítás után   
  • New Jersey Devils-Carolina Hurricanes 4-3
  • Detroit Red Wings-Pittsburgh Penguins 5-2
  • Ottawa Senators-New York Islanders 3-4
  • Nashville Predators-Minnesota Wild 2-1 - szétlövéssel
  • Winnipeg Jets-Boston Bruins 5-4 - szétlövéssel
  • Dallas Stars-Philadelphia Flyers 3-2 - hosszabbítás után
  • Edmonton Oilers-Columbus Blue Jackets 3-7
  • Vancouver Canucks-Anaheim Ducks 4-1

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4813785220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása