NHL 24 Hungary

Két kaliforniai csapat is a playoffban

2018. április 05. 10:19 - Denis Potvin

Az Anaheim Ducks 3-1-re nyert a vendég Minnesota Wild ellen az NHL alapszakaszának szerdai játéknapján, így már biztos ott van a rájátszásban. A találkozó a a meccs végén dőlt el, Ondrej Kase 57. percben lőtt góljával először került előnybe a Ducks, majd az 58. percben Andrew Cogliano üres kapus góllal bebiztosította a hazaiak győzelmét. Az Anaheim az utóbbi tíz találkozójából a nyolcadikat nyerte meg.

dz_gtryw4ae1xfx.jpg

Bejutott a playoffba a Los Angeles is, pedig az együttes a szerdai játéknapon nem játszott. A Kings továbbjutásához az kellett, hogy a St. Louis Blues otthon kikapott attól a Chicagótól, amely viszont biztos nem jut tovább az alapszakaszból. A Blackhawks 8.6 másodperccel a mérkőzés vége előtt szerezte a győztes találatot.

A Nyugati főcsoportban így már csak egy kiadó hely maradt a rájátszásra: két mérkőzéssel az alapszakasz zárása előtt a Colorado Avalanche-nek 93, a St. Louisnak 92 pontja van.

A Buffalo otthon kétgólos vereséget szenvedett az Ottawától, így biztossá vált, hogy a Sabres az alapszakasz utolsó helyén végez, csakúgy, mint az elmúlt négy idényben kétszer is.

Vég négy nappal a zárás előtt vessünk egy pillantás, hogy állnak a gólok, pontok, asszisztok három-három legjobbjai:

Góllista: Alekszandr Ovecskin 46, Patrik Laine 44, William Karlsson 43

Gólpasszlista: Blake Wheler és Claude Giroux 67-67, Jakub Voracek 62.

Pontlista: Connor McDavid 103, Nyikita Kucserov 98, Claude Giroux 97

  • Anaheim Ducks-Minnesota Wild 3-1
  • Buffalo Sabres-Ottawa Senators 2-4
  • St. Louis Blues-Chicago Blackhawks 3-4
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8413811522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása