NHL 24 Hungary

Az Anaheim állította meg a menetelő Bostont

2018. január 31. 14:27 - Denis Potvin

Vége a Boston nagy sorozatának. December 14-e óta először kapott ki rendes játékidőben, így 18 meccs után először nem szerzett pontot a Bruins. Az All Star-gála után szomorúan folytatódott az alapszakasz a Boston-drukkereknek, akik kedvencei ráadásul hazai jégen kaptak ki. Adam Henrique volt az egyike a bostoni henger megállításában, az Anaheim csatára két gólt ütött.

cut_3_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Tovább tart a Boston szenzációs sorozata, a Las Vegasé megszakadt

2018. január 26. 11:04 - Denis Potvin

A Boston 3-2-re verte az Ottawát az NHL péntek hajnali játéknapján. Ezzel a Bruins sorozatban a 18. meccsén szerzett pontot, amely a klub történetének második leghosszabb sorozata. Az 1968-69-es idényben már eljutottak ilyen messzire. Az abszolút rekordot az 1940-41-es csapat tartja, amely 23 meccsen volt pontszerző. A Boston 2017. december 14-e óta nem kapott ki rendes játékidőben, azóta 14 meccset megnyert, 4-et bukott el a hosszabbításba, vagy a szétlövésben.

cut_2_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Most Boston- és Colorado-drukkernek a legjobb lenni

2018. január 23. 11:09 - Denis Potvin

Közeleg az All Star-hétvége és így érdemes ennek kapcsán egy kis számot vetni, hogy is állnak a világ legjobb hokibajnokságában. Van két olyan csapat, amelynek egészen elképesztő sorozata még a tavalyi év végére nyúlik vissza. Most aztán igazán jó szurkolónak lenni Bostonban és Denverben.

cut_1_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Henrik Lundqvist az egyetlen ilyen hokikapus

2018. január 17. 14:01 - Denis Potvin

A New York Rangers kapusa fantasztikus rekordot állított fel csapata 5-0-es győzelme után. A Rangers Rick Nash duplájával 5-1-re győzte le a Philadelphiát, 0-1 után jött a New York-i henger. Lundqvist 25-ször védett, ez volt a szezonban a 20. győzelme és az NHL történetében az első kapus lett, aki 13 szezonon át (az első 13 és 13 egymásutáni) 20, vagy annál több győzelemmel büszkélkedhet. Egészen elképesztő rekord, de akadt még más is.

image.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Az Avalanche mindenkit söpör, hét meccse veretlen

2018. január 16. 12:39 - Denis Potvin

A Colorado Avalanche 3-1-re nyert a vendég Anaheim Ducks ellen, ezzel sorozatban hetedik győzelmét érte el az NHL-ben Hasonlóan hosszú sikerszériája szinte pontosan 12 éve volt a franchise-nak, amely 2005. december 31. és 2006. január 17. között nyolc találkozót nyert meg egymás után. Aki a legtöbbet tette a sikerért, a kapus Jonathan Bernier, aki ebben az időszakban - átlagban 1,27 gólt kapva - 96,2 százalékos hatékonysággal védet. A franchise-rekord az 1999-es, 12 meccsen át tartó győzelmi sorozat.

dtnqduvxkaaqxq.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Tippmix-gyilkos meccsek hajnala

2018. január 12. 13:59 - Denis Potvin

Három meccs, három óriási meglepetés született az NHL legutóbbi játéknapján. A legnagyobb a Tampa otthonában, ahol a Calgary méretes zakót mért a vendéglátókra. A Washington 10 meccs óta tartó veretlenségi szériája szakat meg, miután a Carolina nyerni tudott a Caps otthonában. A meccs az utolsó harmadban dőlt, amikor Victor Rask és üres kapura Sebastian Aho volt eredményes. Fontos nap volt ez a Hurricanes életében, ugyanis pénteken Gary Bettman és a Canes korábbi többségi tulajdonosa, Peter Karmanos pontot tehet a klub eladási ügyének a végére.

dtuhgvjxcaav4rs.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Tampa Bay adja a legtöbb All Star-játékost

2018. január 11. 13:17 - Denis Potvin

A ligaelső Tampa Bay Lightningból került be a legtöbb résztvevő az NHL All Star-csapatába, ráadásául a gálát éppen a floridai csapat otthonában, az Amalie Arenában rendezik január 28-án. A gálán a liga négy csoportjának 11-11 fős válogatottjai küzdenek meg egymással egy minitornán, melyen három a három ellen mérkőznek a csapatok, és a győztes egymillió dollárt kap.

cut_4.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Még mindig kieső helyen az NHL bajnoka

2018. január 05. 12:06 - Denis Potvin

Már a szezon feléhez értünk és a bajnokcsapat utolsó előtti helyen áll divíziójában. A Pittsburgh meglepő vereséget szenvedett hazai jégen a Carolinától. Sebastian Aho a harmadik harmadban két gólt ütött, gólpasszt is adott, Cam Ward 21 védéssel hozta idei első, karrierje 26. shutoutját. Aho hat meccse pontszerző (6+4). A második harmad döntötte el Philadelphiában a meccset, amikor a Flyers négyet vágott az Islandersnek, Ivan Provorov két gólja mellett asszisztot is jegyzett, Jakub Voracek két asszisztot adott és az első játékos lett a szezonban, aki elérte a 40 gólpasszt.

dsvoqahu0aaeovv.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Rangersé idén a Winter Classic

2018. január 02. 18:00 - Denis Potvin

Minden évben az egyik legérdekesebb meccs az NHL-ben a Winter Classic, azaz a szabadtéri meccs, amelyen sokszor dermesztő hidegben, a szokásosnál sokkal többen látogatnak ki egy amerikaifoci-, vagy egy baseball-stadionba, hogy részesei lehessenek annak a shownak, amelyből nem sok adatik meg a szezon során. Idén a New York Rangers, mint házigazda és a Buffalo Sabres, mint vendég kapta a lehetőséget és a Rangers jött ki belőle győztesen.

wc.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása