NHL 24 Hungary

Egy napon belül másodszor verte a Kings a nyugati elsőt

2018. február 28. 12:31 - Denis Potvin

Frusztráló érzés lehet egy nap alatt kétszer is kikapni ugyanattól csapattól ráadásul úgy, hogy éppen mi vagyunk – vagy legalábbis a meccs végéig azok voltunk – a nyugati első. A Golden Knights most ezt élte át. A hétfői idegenbeli vereség után kedden hazai pályán is kikapott a Los Angeles Kingstől, egy kapus emlékezetes napja marad ez.

925176126_slide.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Tampát Kucserov nélkül sem lehet legyőzni

2018. február 27. 12:56 - Denis Potvin

Az Atlantic-divízió rangadója volt a nap meccse, amely végsőkig izgalmasan alakult, hiszen a ligaelső Tampa Bay csak nagy csatában, szétlövés után 4-3-ra tudta legyőzni a Torontót, egyik legjobbja, a sérült Nyikita Kucserov nélkül. Ezzel a két csapat között öt pontra nőtt a különbség. A meccs legjobbja Yanni Gourde és Mitchell Marner lett.

924708036_slide.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Jön az alapszakasz hajrája, Orginial Sixes csapatok a vonalak alatt

2018. február 26. 11:26 - Denis Potvin

Sajnos a téli olimpia forgatagában kevés idő maradt a hobbira, így elsilányult a blog, de nem halt meg, természetesen, ahogy idő engedi, követjük az eseményeket. Most nézzük meg egy pillanatra, hogyan is állnak a dolgok az NHL-ben, arról nem is beszélve, hogy pörög az átigazolási piac is. Szóval első, utolsók és az új játékosok.

cut_6.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: jégkorong nhl trade

Frederik Andersen a legtöbbet melózó kapus

2018. február 08. 10:28 - Denis Potvin

A Toronto kapusa, Frederik Andersen 44 védést mutatott be a Nashville elleni meccsen. A dán kapus ebben az idényben az ötödik olyan meccsén van túl, amikor 40, vagy több védést mutatott be győztes meccsen. Ez a legtöbb idáig az idei idényben. James van Riemsdyk büntetőjével nyert amúgy a kanadai csapat, ezzel a Meaple Leafs az utolsó 11 meccséből 16 pontot gyűjtött (7-2-2).

dve8d2xwkaahrvi.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Connor McDavidnél csak Great One tett ennél nagyobbat

2018. február 06. 11:20 - Denis Potvin

Az Edmonton kiütötte a ligaelsőt, az Oilers 6-2-re verte a Tampát az NHL legutóbbi játéknapján. A 21 éves hokisnak pályafutása 178. mérkőzésén először sikerült négy gólt ütnie, emellett volt egy gólpassza is. McDavid ebben az idényben Patrice Bergeron (Boston Bruins, január 6.) és Alekszandr Ovecskin (Washington Capitals, október 7.) után a harmadik játékos, aki egy találkozón négyszer is gólt ütött.

dvu1xyhwsaaa0fg.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Washington: két gól 47 másodperc alatt, öt egymás után

2018. február 01. 13:29 - Denis Potvin

Hiába vezetett majdnem nyolc perc alatt kettővel a Philadelphia a Washington ellen, jött előbb Chandler Stephenson és 47 másodperc alatt egyenlített, majd a Capitals egymás öt gólt szerezve eldöntötte a meccset. A Flyersben Travis Konecny sorozatban öt meccsén szerzett gólt. Ez azért nagy szó mert 2012 április eleje óta ő az első ilyen philadelphiai. Stephenson amúgy a harmadik és a negyedik szezonbeli gólját ütötte.

cut_5.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása