NHL 24 Hungary

Csak úgy dőltek a franchise-rekordok és a csúcsok az NHL-ben

2018. március 28. 08:59 - Denis Potvin

A St. Louis megállította a Sam Jose menetélését, a Sharks nyolc meccs után először kapott ki, a Blues ezzel most egy pontos előnnyel, de továbbjutó helyen áll, mivel az Anaheim szerdán, a Colorado kedden kapott ki. Amúgy sorra dőlt egy csomó franchise-rekord, a harc wild-card helyekért pedig egyre izgalmasabb.

dzv2yjwwsaabnzv.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Las Vegas története első idényében máris playoffos

2018. március 27. 12:53 - Denis Potvin

Nyugaton a Nashville és a Winnipeg után a Las Vegas is továbbjutott a rájátszásba, ezt pedig története első idényében érte el, nagy eséllyel pályázik a csoportgyőzelemre is, bár a San Jose most nagy formában van, nyolcadszor nyert zsinórbab, erre pedig 2008 novembere óta nem volt példa. Tovább nőtt a már biztos kiesők száma is. Idén nem lesz New York-i csapat a playoffban. Az Edmonton is elbúcsúzhat és a Calgarynak is matematikai esélyei maradtak. Így aztán idén csak a Winnipeg, illetve nagy valószínűséggel a Toronto lesz kanadai csapat a legjobb 16-ban.

dzl6us4u8ae3czr.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Winnipeg is továbbjutott, a Pittsburgh kisöpörte a Philadelphiát

2018. március 26. 10:29 - Denis Potvin

Ott lesz a rájátszásban a Winnipeg, miután szétlövéssel sikerült legyőznie az NHL legjobbját, a a sorozatban harmadszor vereséget szenvedő Nashville-t. A ezúttal legalább pontot szerzett, amellyel megelőzte a Tampa Bayt és jelenleg egyedüli ligaelső. A Jets 2011-es Winnipegbe költözése óta most másodszor jutott tovább a playoffba.

dzlgc3fxkaehecc.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Tampa és a Los Angeles is hetet vágott

2018. március 23. 12:35 - Denis Potvin

Őrült egy nap volt az NHL-ben, az egyszer biztos. A Los Angeles és a Tampa is úgy nyert idegenben, hogy hét gólt ütött, Anze Kopitar egymaga négyet. Ma nem volt továbbjutó, de nézzük azoknak a listáját, amelyek már biztosan nem lesznek idén playoffosok idén. Keleten a Buffalo és az Ottawa (de a következő vereségével a Montreal és a Detroit). Nyugaton az Arizona, a Vancouver, a Chicago, az Edmonton. Veretes névsor.

dy8smc1wkaazuwi.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Boston is biztos playoffos

2018. március 22. 12:12 - Denis Potvin

Már három olyan csapat van, amely egészen biztosan ott lesz az NHL idei rájátszásában. A Bostonnak most ez úgy sikerült, hogy hosszabbításban kikapott St. Louisban, de a megszerzett egy pont éppen elég volt a továbbjutáshoz Előzőleg a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning jutott a playoffba. Ez volt a Bruins történetében a 22. szezon, amikor elérte a 100 pontos határt.

dy2_s4axcaagjco.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Aki elől van, most már nem hibázhat

2018. március 21. 13:49 - Denis Potvin

A finisbe fordultunk, csapatonként most már csak 8-9 meccs van hátra. Tízszer játszik még a Nashville, a St. Louis, az Arizona, Ottawa és a Buffalo, közülük már csak a St. Louisnak lényeges ez. A Nashville továbbment, a többiek már biztos nem lesznek playoffosok. 11 mecce van még a Bostonnak és annak a Floridának, amely az utolsó 14 meccséből 11-et megnyert és 24 pontot szerzett, már csak egy pont hátránnyal áll a vonal alatt és az Ottawa otthonában hét gólt ütött. Ugyanennyit az Edmonton is, míg a bajnok az Islanders otthonában kapott ki simán.

dyx3bmov4aadshl.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Nashville feltartóztathatatlanul robog előre

2018. március 20. 11:36 - Denis Potvin

A már biztos továbbjutó Predators a keleti utolsó otthonában nullázót és sorozatban 15. meccsén szerzett pontot úgy, hogy ebből 14-szer nyerni tudott és csak egyet veszített el a szétlövésben. Pekka Rinne volt a hős, aki a Buffalo elleni 4-0-s győzelemből 35 védéssel vette ki a részét, a szezonban nyolcadszor nem kapott gólt. Ez volt pályafutása 51. shutoutja és nem mellékesen szezonbeli 40. győzelme is, amellyel a franchise-ban harmadikként érte el ezt a mérföldkövet. Martin Brodeurnek nyolc olyan szezonja volt, amikor eljutott 40 győzelemig, Rinne most a harmadiknál tart.

dysezvpvaaal_6w.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Nashville után a Tampa Bay is playoffos

2018. március 19. 10:51 - Denis Potvin

A vasárnap ete kezdődött és hétfőn hajnalban ért véget a legutóbbi játéknap, számos csodás teljesítménnyel. A hétvégén a Nashville, hétfőre virradóra pedig Tampa Bay biztosította be végleg a helyét a rájátszás legjobb 16 csapat között. Ketten is mesterhármast értek el, a chicagói Alex DeBrincat pedig olyat tett, amilyet a franchise hosszú története során senki. A finn Patrik Laine is az egyike lett az NHL legendáinak, pedig még csak 19 éves.

dynhd8fw0aizaap.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Ovecskin 600 gólos lett

2018. március 13. 11:12 - Denis Potvin

Megszerezte 600. gólját Alekszandr Ovecskin, a Washington orosz hokias a Winnipeg 3-2-es legyőzéséből két góllal vette ki a részét. A 32 éves csatár az NHL történetének huszadik játékosa, aki elérte ezt az álomhatárt, ezen belül ő a negyedik, akinek kevesebb mint ezer mérkőzésre volt szüksége ehhez.

dyik-tdw0aep4jz.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Detroittal ilyen 1983 óta nem történt

2018. március 12. 11:38 - Denis Potvin

 Most már valóban a finis következik, hiszen már csak négy hét van hátra az alapszakaszból. Igazából még semmi sem dőlt el, de körvonalazódik, melyek azok a csapatok, amelyek biztosan ott lesznek az NHL rájátszásában és melyek, amelyek már nagy valószínűséggel nem. Áttekintjük a pillanatnyi helyzetet.

897740476_jpg_0.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása