NHL 24 Hungary

Egy újonc rekordgyors triplájával először nullázták le a Las Vegast

2017. november 29. 10:48 - Denis Potvin

Sorozatban kilencedszer kapott a Philadelphia, ezzel évtizedes negatív rekordot döntött. Ennél sokkal jobban megy a New York Islandersnek, amely sorozatban a negyedik meccsét nyerte meg és már a második helyen áll a divíziójában. A Tampa új erőre kapott, a Vegas Golden Knights viszont története során először nem kapott gólt, Radek Faksa lett a nap embere. Ezek címszavakban az NHL legutóbbi játéknapjának legfontosabb momentumai, de a részletekből azért több olvasható ki.

dpxkkg4waaafa1j.jpg

Kezdjük is akkor a Philadelphiával, amely a 48 másodpercben még vezetett a San Jose ellen, de a második harmadban már a Sharksnál volt az előny 3-1-gyel, így a Flyers az utolsó kilenc meccséből egyet sem nyert meg (0-4-5), 2008. óta ilyen rossz sorozata nem volt, akkor tíz meccsen keresztül tartott a vesszőfutás. A San Jose a legutóbbi 11 meccséből kilencedszer győzte le a Philadelphiát.

Két olyan kapus akadt, aki kapott gól nélkül hozta le a meccset, a Vegas Golden Knighhts pedig a 23. meccsén először nem sikerült a kapuba találnia. A Tampa a Buffalót nullázta le, köszönhetően Andrej Vaszilevszkij 34 védésének, ez volt az orosz kapus 16. győzelme, amellyel vezeti a vonatkozó rangsort. Tovább tart a Bolts menetelése, franchise története során ilyen jól még nem kezdett egyetlen idényt sem, 24 meccsből 17 győzelemnél tart.

A Las Vegas legyőzésében egy fiatalember játszotta a főszerepet, a 23 éves cseh Radek Faksa 6:46 alatt vágott egy klasszikus mesterhármast, miközben Ben Bishop mind a 34 lövést megfogta. Bieksa a franchise történetének második játékosa, aki nyolc másodperc, vagy rövidebb idő alatt ütött két gólt és Bill Goldsworthy óta az első, aki ilyen rövid idő alatt ütött mesterhármast. Goldsworthy-nek 5:32 alatt sikerült 1971-ben

Ami a jó sorozatokat illeti, a New York Islanders egymás után negyedszer tudott nyerni, a Vancouvert verte nagyon simán. Anders Lee, és John Tavares góljával és gólpasszával. Jordan Eberle a 400. pontját szerezte. A meccsen először találkozott az NHL-ben a 2015-ös draft két első köröse, Matthew Barzal (NYI) és Brock Boeser (VAN), Barzak 23 ponttal, Boeser 22-vel áll eddig a listán. Az Isles az egyetlen csapat, amely hazai jégen még nem kapott ki rendes játékidőben ebben a szezonban. Csak azért nem vette át a vezetést divíziójában az Islanders, mert a Columbus is nyerni tudott, igaz csak szétlövésben verte a a Carolinát. John Tortorella lett az első edző, aki elérte a 100 győzelmet a Blue Jackets-cel.

A Florida 1:09-cel a vége előtt ütött Denis Malgin góllal győzte le a New York Rangerst, a Panthersben Jonathan Huberdeau 1+2-vel zárt, a Rangersben hárman is három pontot gyűjtöttek: Chris Kreider (2-1), Pavel Buchnevich (1+2) és David Desharnais (0+3). Kreider szép jubileum előtt áll, karrierje során eddig 99 gólt ütött és 99 gólpasszt adott. A Rangers úgy kapott ki, hogy 1-4-ről sikerült kiegyenlítenie. A Detroit sorozatban ötödször kapott ki, vezetett a Los Angeles ellen, de aztán Anze Kopitar duplájával fordított a Kings. Pekka Rinne 37 védésének köszönhetően nyert a Nashville a Chicago ellen.

  • Philadelphia Flyers-San Jose Sharks 1-3
  • Buffalo Sabres-Tampa Bay Lightning 0-2
  • New York Islanders-Vancouver Canucks 5-2
  • New York Rangers-Florida Panthers 4-5
  • Columbus Blue Jackets-Carolina Hurricanes 3-2 - szétlövéssel
  • Detroit Red Wings-Los Angeles Kings 1-4
  • Nashville Predators-Chicago Blackhawks 3-2
  • Calgary Flames-Toronto Maple Leafs 1-4
  • Edmonton Oilers-Arizona Coyotes 3-2 - hosszabbítás után
  • Vegas Golden Knights-Dallas Stars 0-3

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4213403199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banok · http://meghaaat.blog.hu/ 2017.11.30. 23:45:56

Gyerünk már Rangers, egy ilyen fos csapattól kikapni...
süti beállítások módosítása