NHL 24 Hungary

Frederik Andersen a legtöbbet melózó kapus

2018. február 08. 10:28 - Denis Potvin

A Toronto kapusa, Frederik Andersen 44 védést mutatott be a Nashville elleni meccsen. A dán kapus ebben az idényben az ötödik olyan meccsén van túl, amikor 40, vagy több védést mutatott be győztes meccsen. Ez a legtöbb idáig az idei idényben. James van Riemsdyk büntetőjével nyert amúgy a kanadai csapat, ezzel a Meaple Leafs az utolsó 11 meccséből 16 pontot gyűjtött (7-2-2).

dve8d2xwkaahrvi.jpg

A fiatal tehetség, a 21 éves cseh csatár, David Pastrnak 24 éve az első bostoni hokis, aki 10 meccsen át pontszerző tudott lenni. Ez idő alatt 4 gólt ütött és 8 gólpasszt adott. Legutóbb az 1993-1994-es idényben ez Cam Neely-nek sikert, a szezonban kétszer is. A Boston amúgy már elég régen, 2016. január 11-én nyert utoljára a Rangers vendégeként, hét meccs után nyert. Patrice Bergeron két gólt ütött, már 12 egymás utáni idegenbeli meccsen pontszerző a Bruins, 16 vendéggyőzelem a franchise rekord.

A Los Angelesben Drew Daughty a 300. gólpasszát és a 400. pontját érte el az Edmonton elleni találkozón. A Kings amúgy 2-2 után, a meccs utolsó öt és fél percében ütött három gólt, igaz ebből kettőt üres kapura.

Tíz meccses eltiltást kapott Alex Burrows az Ottawa csatára, akit a New Jersey elleni meccsen Taylor Hall elleni túlzott agresszív játéka miatt büntettek.

Toronto Maple Leafs-Nashville Predators 3-2 - szétlövés után

New York Rangers-Boston Bruins 1-6

Los Angeles Kings-Edmonton Oilers 5-2

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr5313645172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása