NHL 24 Hungary

Egy napon belül másodszor verte a Kings a nyugati elsőt

2018. február 28. 12:31 - Denis Potvin

Frusztráló érzés lehet egy nap alatt kétszer is kikapni ugyanattól csapattól ráadásul úgy, hogy éppen mi vagyunk – vagy legalábbis a meccs végéig azok voltunk – a nyugati első. A Golden Knights most ezt élte át. A hétfői idegenbeli vereség után kedden hazai pályán is kikapott a Los Angeles Kingstől, egy kapus emlékezetes napja marad ez.

925176126_slide.jpg

A Las Vegas-i meccsen hiába szereztek korán vezetést a hazaiak, Jonathan Marchessault csodásan játszotta ki a ziccdert William Karlssonra, aki ha nehezen is, végül betuszkolta a kapuba a korongot. A Kings kettő perccel később egyenlített, a Knights már percek óta képtelen volt kihozni a korongot, ráadásul Ryan Carpenter visszapasszolta saját kapuja elő a korongot, amelyet Kyle Clifford vágott be.

A második harmadban Tyler Toffoli szerzett vezetést, két Las Vegas-i védő sem tudta elütni előtte a korongot. A harmad végén, most a félpályán eladott koronggal Anze Kopitar lépett meg, elfektette a kapust és bevágta. A harmadik harmad végén pedig Jeff Carter emberelőnyből állította be a végeredményt.

A Los Angeles egyik legjobbja a kapus Jack Campbell volt, aki karrierje során második alkalommal védett kezdőként, és 42 lövést hárított. A 26 éves kapus a 2013/14-es kiírásban még a Dallas Stars játékosaként volt egyszer kezdő, a legutóbbi szezonban pedig egy meccsen jutott szóhoz csereként a Kings színeiben.

Rick Nash remekül mutatkozott be a Bostonban, a New York Rangerstől érkező csatár gólt ütött második meccsén, 800. pontját szerezte meg. Nash-nek volt ezenkívül egy földönkívüli mentése is (alább a videón). A Washington győzelmével visszaugrott a Metropolitan élére. Eric Staal mesterhármasa és Mikael Granlund két gólja is kellett a Minnesota 8-3-as sikeréhez, Staal még két gólpasszt is adott, Wild korábban csak kétszer tudott ennyi gólt ütni. A New Jersey-ben amely a Pittsburgh-öt verte, Taylor Hall sorozatban 15. meccsén volt pontszerző, 1992 óta erre csak négyen voltak képesek

  • Vegas Golden Knights-Los Angeles Kings 1-4
  • Boston Bruins-Carolina Hurricanes 4-3 - hosszabbítás után
  • Pittsburgh Penguins-New Jersey Devils 2-3
  • Washington Capitals-Ottawa Senators 3-2
  • Florida Panthers-Toronto Maple Leafs 3-2 - hosszabbítás után
  • Minnesota Wild-St. Louis Blues 8-3
  • Winnipeg Jets-Nashville Predators 5-6
  • Dallas Stars-Calgary Flames 2-0
  • San Jose Sharks-Edmonton Oilers 5-2
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8613705152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása