NHL 24 Hungary

Megint két mesterhármas döntött el meccseket

2017. október 19. 18:22 - Denis Potvin

Lassan számolni is nehéz, ahány mesterhármas esik ebben a szezonban, és ez óriási öröm az észak-amerikai hoki szurkolóinak. Csütörtök hajnalban három meccs volt, ebből kettőn is egy mesterhármas döntötte el a meccset. Jaden Schwartz a St. Louist segített így a Chicago ellen, míg Adrian Kempe élete első ilyen meccsét produkálta, a Los Angeles játékos ráadásul gólpasszt is adott, a Toronto pedig valami félelmetes rekordra készül.

kempe.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Las Vegas és Kucserov lenyűgöző

2017. október 18. 14:18 - Denis Potvin

Muszáj megint a Golden Knights-szal kezdeni, mert amit az újonc eddig produkál, arról csak az elismerés hangján lehet szólni. Most a Buffalót verték meg, 1917 óta soha, egyetlen franchise sem kezdte hatból öt győzelemmel az NHL-es pályafutását. Ez már több, mint bravúr. Ehhez most többek között David Perron két gólja, és Aley Tuch pályafutása első NHL-es gólja kellett, a 21 éves hokis a hosszabbításban döntötte el a meccset. No, és Sidney Crosby pimaszul zseniális gólja miatt is érdemes megnézni az összefoglalókat a hajtás alatt.

dmzszgzx4aeay0y.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Kucserov fantasztikus rekordja

2017. október 17. 09:49 - Denis Potvin

Hétfőn csak egyetlen meccset rendeztek az NHL-ben. Ezen a Tampa Bay Lightning 3-2-re győzött a Detroit Red Wings otthonában az NHL alapszakaszának egyetlen hétfői mérkőzésén. Nyikita Kucserov, a floridaiak orosz támadója két gólt ütött, ezzel szezonbeli hatodik meccsén is eredményes volt. Ilyen idénykezdetre az elmúlt 30 évben rajta kívül mindössze hárman voltak képesek: Steve Yzerman (1988, Detroit Red Wings), Mario Lemieux (1992, Pittsburgh Penguins), Keith Tkachuk (2008, St. Louis Blues). A videó a meccsről a hajtás alatt.

cut_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Tovább tart a hokicsoda Las Vegasban

2017. október 16. 10:27 - Denis Potvin

Röviden összefoglaljuk a hétvége történéseit, akadt érdekesség bőven, a három játéknapon. Fantasztikus indított a Vegas Golden Knights, öt meccsből négy győzelme csak két újonc csapatnak volt korábban az NHL-ben, a legutóbbi is már kilencvenegy éves történet. A vártnál gyengébben kezdte a szezont a New York Rangers, amely csak az utolsó keleten. Nyugaton van az egyetlen nyeretlen csapat, a Coyotesnak idén még nincs sikere.

vegas.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása