NHL 24 Hungary

Mindkét főcsoportelsőt legyőzték

2017. november 30. 13:39 - Denis Potvin

Ez nem a főcsoportelsők napja volt az NHL-ben, az biztos. A Tampa Bay Bostonban kapott ki, a St. Louist pedig saját közönsége előtt verte az Anahem. A négy szerdai meccsen csak egygólos különbségű győzelmek voltak, a Coloradónak hosszabbításban sikerült nyerni.

dp2bryfxcaabu9d.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Egy újonc rekordgyors triplájával először nullázták le a Las Vegast

2017. november 29. 10:48 - Denis Potvin

Sorozatban kilencedszer kapott a Philadelphia, ezzel évtizedes negatív rekordot döntött. Ennél sokkal jobban megy a New York Islandersnek, amely sorozatban a negyedik meccsét nyerte meg és már a második helyen áll a divíziójában. A Tampa új erőre kapott, a Vegas Golden Knights viszont története során először nem kapott gólt, Radek Faksa lett a nap embere. Ezek címszavakban az NHL legutóbbi játéknapjának legfontosabb momentumai, de a részletekből azért több olvasható ki.

dpxkkg4waaafa1j.jpg

Tovább
1 komment

Egy újonc mesterhármasával tömték ki az Anaheimet

2017. november 28. 13:02 - Denis Potvin

A Chicago és a Winnipeg is hetet vágott kedd hajnalban, az NHL legutóbbi játéknapján. Winnipegben hét játékos szerzett gólt, a Chicagóban viszont Alex DeBrincat hármat vágott be a kapust is cserélő Anaheimnek. DeBrincat 23. NHL meccsén a 10. gólját szerezte, ezzel ő a harmadik újonc, aki elért a tíz gólt, illetve Jeremy Roenick után a klub második legfiatalabb mesterhármasának szerzője. Kalaplengető teljesítmény, a Chicago már az első harmadban elrendezte a meccset, az Anaheim 4-0 után szépített.

dpstd_3waaao0sn.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Vegas Golden Knights most már tényleg átírt egy százéves rekordot

2017. november 27. 13:54 - Denis Potvin

Amerikában a Hálaadás ünnepe kivételes meccsrekordot döntött, miután vasárnap az NHL a 100. születésnapját ünnepelte, amelyre megemlékeztünk magunk is. A Vegas Golden Knights most öt, a Columbus hat meccse veretlen, de két győzellem abszolválta az ünnepi hétvégét, a New York Islanders, a Washington, a New York Rangers is. A Las Vegas-i csapat vezet a Pacificot, egyelőre kieső helyen a bajnok Pittsburgh, a Boston, Montreal és a Chicago is. Igaz, most csak most tartunk az alapszakasz negyedénél sok minden történhet, de az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. Az írás végén pedig az aktuális tabella is megtalálható.

Tovább
Szólj hozzá!

A Las Vegas megint egy szenzációs rekord közelében

2017. november 20. 12:12 - Denis Potvin

Szergej Bobrovszkij shutoutjával indult a hétvége, a Columbus kapusa 36 lövést fogott meg a New York Rangers elleni meccsen, a szezonban másodszor nem kapott gólt. Zach Werenski szerezte a győztes gólt és klub történetében Nyikita Nyikitin után a második hátvéd, aki egymást követő két meccset is eldöntött. A Detroit utolsó tíz meccséből a hatodikat nyerte meg.

dpc87p7x4aamxee.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Végre az Arizonának is van alapjátékidős győzelme

2017. november 17. 10:43 - Denis Potvin

24 csapat lépett jégre az NHL péntek hajnali fordulójában. A nap híre, hogy több, mint egy hónap után született meg az Arizona első, hatvan perc alatt elért győzelme, amelyet a Montreal bánt, ráadásul hazai jégen. A Minnesota négy gólt ütött a Nashville elleni meccs utolsó hét percében. Anton Hudobin kiváló teljesítményével szakadt meg a Boston négymeccses nyeretlenségi sorozata. Gabriel Landeskog mesterhármast ütött, a előző játéknapon verekedésbe keveredő detroiti Luke Witkowski 10 meccses eltiltást kapott, Cam Atkinson pedig rövidesen 40,24 milliós, hétéves megállapodást ír majd alá rövidesen a Columbusszal. Szóval pörgött az élet az NHL-ben.

cut_1_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Van egy kapus, akinek harmadik meccse nem lehet gólt ütni

2017. november 15. 13:49 - Denis Potvin

Most nyolcat kapott a Las Vegas, az utolsó 10 meccséből csak négyet tudott megnyerni. Sidney Crosby gólpassza mentette meg a bajnokot, a Pittsburgh a hosszabbításban nyert Conor Sheary góljával. Csatárt cserélt egymással az Edmonton és a Los Angeles. Devan Dubnyknak harmadik meccse nem tudnak gólt ütni.

dopld2rwkaayqcm.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Két gól 29 másodperc alatt

2017. november 09. 11:07 - Denis Potvin

Az első harmad végére demoralizálta ellenfelét a New York Rangers, amely végül 4-2-re győzte le a Bostont. A Rangers sorozatban ötödször nyert és így a lassú kezdés után kezdi felvenni a tempót, már a Wild Card második, azaz a nyolcadik továbbjutó helyen áll Keleten. A Stamos-Kucserov duó megint varázsolt, a Tampa vezeti a bajnokságot, Stamkosék a statisztikákat.

dokfladx0aadfhj.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása