NHL 24 Hungary

Ezredik meccs egy győztes góllal

2017. december 22. 13:28 - Denis Potvin

Tíz csütörtöki meccsből csak három ért véget a rendes játékidőben az NHL legutóbbi játéknapján. Az ünnepelt, Dustin Brown az 1000. meccsét egy hosszabbításban ütött győztes góllal ünnepelte. A Carolina némi meglepetésre simán nyert a Nashville otthonában, gyakorlatilag a meccs elején sokkolta négy góllal a Predators, a négy gól az első harmad első hét percében esett, és ilyen eddig egyszer 1988-ban esett meg Canes-szel, akkor a Minnesota bánta ezt.

drobw9awkaeivut.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Karácsony előtt még szétlövik magukat a csapatok

2017. december 21. 11:32 - Denis Potvin

Az elmúlt három napban 18 meccset játszottak és főleg kedden volt nagy pörgés, volt egy 12 gólos meccs is, a Toronto nyolcat, a Montreal hetet, a Winnipeg, a Detroit és a Minnesota is hat-hat gólt A Las Vegas pedig 2,3 másodperccel a vége előtt ütötte be a győztes gólt. Nézzük a termést, rövid összefoglalókkal.

drfx9bax0aab4lh.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Szabadtéri meccsel ünnepelték a százéves NHL-t

2017. december 18. 11:34 - Denis Potvin

Csaknem hat év után tudta ismét legyőzni otthon a Vancouver a San Joset. A pénteki meccsen a rendes játékidőben 3-3-ra álltak a felek, amikor a hosszabbításban Sam Gagner beütötte a győzelmet jelentő hazai találatot. A szintén eredményes Brock Boeser a Canucks történetének első játékosa lett, aki élete első 30 meccsén 17 gólt tudott ütni. A San Joseban Brett Burns, a Vancouverben Markus Granlund tudott duplázni.

drq_hzlvwaasi5o.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása