NHL 24 Hungary

Csak úgy dőltek a franchise-rekordok és a csúcsok az NHL-ben

2018. március 28. 08:59 - Denis Potvin

A St. Louis megállította a Sam Jose menetélését, a Sharks nyolc meccs után először kapott ki, a Blues ezzel most egy pontos előnnyel, de továbbjutó helyen áll, mivel az Anaheim szerdán, a Colorado kedden kapott ki. Amúgy sorra dőlt egy csomó franchise-rekord, a harc wild-card helyekért pedig egyre izgalmasabb.

dzv2yjwwsaabnzv.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Las Vegas története első idényében máris playoffos

2018. március 27. 12:53 - Denis Potvin

Nyugaton a Nashville és a Winnipeg után a Las Vegas is továbbjutott a rájátszásba, ezt pedig története első idényében érte el, nagy eséllyel pályázik a csoportgyőzelemre is, bár a San Jose most nagy formában van, nyolcadszor nyert zsinórbab, erre pedig 2008 novembere óta nem volt példa. Tovább nőtt a már biztos kiesők száma is. Idén nem lesz New York-i csapat a playoffban. Az Edmonton is elbúcsúzhat és a Calgarynak is matematikai esélyei maradtak. Így aztán idén csak a Winnipeg, illetve nagy valószínűséggel a Toronto lesz kanadai csapat a legjobb 16-ban.

dzl6us4u8ae3czr.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Winnipeg is továbbjutott, a Pittsburgh kisöpörte a Philadelphiát

2018. március 26. 10:29 - Denis Potvin

Ott lesz a rájátszásban a Winnipeg, miután szétlövéssel sikerült legyőznie az NHL legjobbját, a a sorozatban harmadszor vereséget szenvedő Nashville-t. A ezúttal legalább pontot szerzett, amellyel megelőzte a Tampa Bayt és jelenleg egyedüli ligaelső. A Jets 2011-es Winnipegbe költözése óta most másodszor jutott tovább a playoffba.

dzlgc3fxkaehecc.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása