NHL 24 Hungary

A Winnipeg is továbbjutott, a Pittsburgh kisöpörte a Philadelphiát

2018. március 26. 10:29 - Denis Potvin

Ott lesz a rájátszásban a Winnipeg, miután szétlövéssel sikerült legyőznie az NHL legjobbját, a a sorozatban harmadszor vereséget szenvedő Nashville-t. A ezúttal legalább pontot szerzett, amellyel megelőzte a Tampa Bayt és jelenleg egyedüli ligaelső. A Jets 2011-es Winnipegbe költözése óta most másodszor jutott tovább a playoffba.

dzlgc3fxkaehecc.jpg

A Philadelphia a 60. percben, egészen pontosan 42,6 másodperccel a vége előtt egyenlített, a Pittsburgh Bryan Rust góljával győzött. A 25 éves amerikai csatár Sidney Crosby lövésébe szúrt bele gólt érően a 63. percben. A Penguins a szezonban negyedszer is úgy győzte le a Flyerst, hogy öt gólt lőtt ellenfelének, a klub történetében másodszor söpört a Flyers ellen az alapszakaszban.

Jevgenyij Malkin is betalált, ezzel 42 gólos, kettőre megközelítette az első helyen álló Alekszandr Ovecskint, és egyre a második Patrik Lainét.

A Boston hosszabbításban nyert a Minnesota vendégeként. A mindössze 28 másodpercig tartó ráadást Brad Marchand találata döntötte el, aki a szezon során már ötödször volt eredményes a hosszabbításban, ezzel csatlakozott Steven Stamkos, Jonathan Toews és Alex Galchenyuk mellé, akikkel együtt a legtöbb gólt ütötte eddig a ráadásban.

Sorozatban a hatodik mérkőzésén szerzett pontot az Anaheim, amely ebben a periódusban ötször nyert. Most az Edmontont győzte le hosszabbításban. Az Oilers azzal vigasztalódhat, hogy legjobbja, Connor McDavid tovább gyarapította pontjai számát. csatár egy gól lőtt és két gólpasszt adott, így 99 ponttal áll a ponttáblázat élén, négy ponttal a második Nyikita Kucserov (Tampa Bay) előtt. McDavid az elmúlt négy meccsén 5 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott.

A rossz formában lévő csapatok meccsén a Vancouver vendégként győzött a Dallas ellen. A Canucks legutóbbi tíz mérkőzéséből a másodikon nyert, a Stars sorozatban a nyolcadik meccsét veszítette el. A vendégeknél Daniel Sedin az 1300. meccsét játszotta, a negyedik svéd hokis, aki elérte ezt az álomhatárt Nicklas Lidström, Mats Sundin és Henrik Sedin után.

  • Pittsburgh Penguins-Philadelphia Flyers 5-4 - hosszabbítás után
  • Dallas Stars-Vancouver Canucks 1-4
  • Winnipeg Jets-Nashville Predators 5-4 - szétlövéssel
  • Minnesota Wild-Boston Bruins 1-2 - hosszabbítás után
  • Edmonton Oilers-Anaheim Ducks 4-5 - hosszabbítás után

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3913780538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása