NHL 24 Hungary

Egy újonc mesterhármasával tömték ki az Anaheimet

2017. november 28. 13:02 - Denis Potvin

A Chicago és a Winnipeg is hetet vágott kedd hajnalban, az NHL legutóbbi játéknapján. Winnipegben hét játékos szerzett gólt, a Chicagóban viszont Alex DeBrincat hármat vágott be a kapust is cserélő Anaheimnek. DeBrincat 23. NHL meccsén a 10. gólját szerezte, ezzel ő a harmadik újonc, aki elért a tíz gólt, illetve Jeremy Roenick után a klub második legfiatalabb mesterhármasának szerzője. Kalaplengető teljesítmény, a Chicago már az első harmadban elrendezte a meccset, az Anaheim 4-0 után szépített.

dpstd_3waaao0sn.jpg

Winnipeg úgy ütött két gólt, hogy a 14. percben még a Minnesota vezetett 2-0-ra, a Jets franchise története során idén érte el leggyorsabban a 15 győzelmet, Blake Wheeler az 500. meccsét játszotta a franchise-ban. A Montreal megállította a menetelő Columbust, elsősorban Carey Price 37 védésének köszönhetően. A 25 éves Brendan Gallagher a 200. pontjának örülhetett, gólt is ütött.

A Florida a kiváló New Jerseyt győzte le idegenben és Roberto Luongo a második kapus lett az NHL történetében a két franchise-ban is elérte a 200 győztes meccset. Ez korábban csak Patrick Roy-nak sikerült. Luongo 252 volt Vancouverben, és most már 200 Floridában. Roy-nak 289 a Montrealban és 262 a Coloradóban.

A Pittsburgh Sidney Crosby hosszabbításban szerzett góljával nyert a Philadelphia ellen, ez volt Crosby 11. ilyen gólja amellyel a legendás Mario Lemieux-t és Jevgenyij Malkint érte utol. A Pittsburgh az utolsó harmadban 1-3-ról állt fel, majd az egyenlítő gólját Jake Guentzel 18:56-nál ütötte. A Flyers nyolc meccs képtelen nyerni, erre 2008. februárja óta nem volt példa.

  • Pittsburgh Penguins-Philadelphia Flyers 5-4 - hosszabbítás után
  • New Jersey Devils-Florida Panthers 2-3
  • Montreal Canadiens-Columbus Blue Jackets 3-1
  • Winnipeg Jets-Minnesota Wild 7-2
  • Chicago Blackhawks-Anaheim Ducks 7-3

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr813400417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása