NHL 24 Hungary

A kapusok napja, Rask 40. shutoutja

2017. december 31. 16:00 - Denis Potvin

Boston alaposan lenullázta az Ottawát, Tuukka Rask 25-ször védett, a Bruins nyolc meccse (6-0-2) pontszerző. Rask 40. shutoutját érte el pályafutása során, a franchise története során már csak Tiny Thompsonnak (74) van több. A Florida kapusának, James Reimernek ennél sokkal többet kellett tennie a nulla gólhoz, 37-szer végzett, a Panthers ötödször nyert egymás után.

rask.jpg

Juuse Saros a másik kapott gól nélküli kapus a legutóbbi játéknapról. A Nahsville kapusának ehhet 29-szer kellett védenie, idén a második shutoutja.

Travis Zajac a 800. meccsét játszotta, sok öröme nem volt benne, a Washington alaposan elintézta a New Jerseyt. A Capitalsban Alexander Ovecskin három gólpasszt ért el, de három pontig jutott Nicklas Bäckström (1+2) és John Carlson (1+2) is, Zajac is azért góllal ünnepelte a mérföldkövét. Barry Trotz edzőként a 737. shutoutját érte el, amellyel az ötödik az örökrangsorban.

Vancouver Canucks-Los Angeles Kings 3-4

St. Louis Blues-Carolina Hurricanes 3-2

Nashville Predators-Minnesota Wild 3-0

Ottawa Senators-Boston Bruins 0-5   

Florida Panthers-Montreal Canadiens 2-0

Washington Capitals-New Jersey Devils 5-2

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr413536751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása