NHL 24 Hungary

Olyat tettek Sedinék, mint az NHL-ben még senki

2017. december 01. 14:31 - Denis Potvin

Két hőse is volt a Nashville-Vancouver meccsnek. Az egyik Daniel Sedin, aki három pontjával (1+2) elérte az 1000 pontot, így már mindkét Sedin túllépte az ezres álomhatárt, ilyen testvérpárja még sosem volt az NHL-nek, ő lett az ötödik ilyen svéd születésű játékos. Amúgy a testvéreket tekintve az hat Sutter-fivér (Brent, Brian, Ron, Duane, Rich és Darryl) szerezte a legtöbb pontot az NHL-ben, számszerint 2936-ot.

dp9nlurwkaib1xk.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Mindkét főcsoportelsőt legyőzték

2017. november 30. 13:39 - Denis Potvin

Ez nem a főcsoportelsők napja volt az NHL-ben, az biztos. A Tampa Bay Bostonban kapott ki, a St. Louist pedig saját közönsége előtt verte az Anahem. A négy szerdai meccsen csak egygólos különbségű győzelmek voltak, a Coloradónak hosszabbításban sikerült nyerni.

dp2bryfxcaabu9d.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Egy újonc rekordgyors triplájával először nullázták le a Las Vegast

2017. november 29. 10:48 - Denis Potvin

Sorozatban kilencedszer kapott a Philadelphia, ezzel évtizedes negatív rekordot döntött. Ennél sokkal jobban megy a New York Islandersnek, amely sorozatban a negyedik meccsét nyerte meg és már a második helyen áll a divíziójában. A Tampa új erőre kapott, a Vegas Golden Knights viszont története során először nem kapott gólt, Radek Faksa lett a nap embere. Ezek címszavakban az NHL legutóbbi játéknapjának legfontosabb momentumai, de a részletekből azért több olvasható ki.

dpxkkg4waaafa1j.jpg

Tovább
1 komment

Egy újonc mesterhármasával tömték ki az Anaheimet

2017. november 28. 13:02 - Denis Potvin

A Chicago és a Winnipeg is hetet vágott kedd hajnalban, az NHL legutóbbi játéknapján. Winnipegben hét játékos szerzett gólt, a Chicagóban viszont Alex DeBrincat hármat vágott be a kapust is cserélő Anaheimnek. DeBrincat 23. NHL meccsén a 10. gólját szerezte, ezzel ő a harmadik újonc, aki elért a tíz gólt, illetve Jeremy Roenick után a klub második legfiatalabb mesterhármasának szerzője. Kalaplengető teljesítmény, a Chicago már az első harmadban elrendezte a meccset, az Anaheim 4-0 után szépített.

dpstd_3waaao0sn.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Vegas Golden Knights most már tényleg átírt egy százéves rekordot

2017. november 27. 13:54 - Denis Potvin

Amerikában a Hálaadás ünnepe kivételes meccsrekordot döntött, miután vasárnap az NHL a 100. születésnapját ünnepelte, amelyre megemlékeztünk magunk is. A Vegas Golden Knights most öt, a Columbus hat meccse veretlen, de két győzellem abszolválta az ünnepi hétvégét, a New York Islanders, a Washington, a New York Rangers is. A Las Vegas-i csapat vezet a Pacificot, egyelőre kieső helyen a bajnok Pittsburgh, a Boston, Montreal és a Chicago is. Igaz, most csak most tartunk az alapszakasz negyedénél sok minden történhet, de az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. Az írás végén pedig az aktuális tabella is megtalálható.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása