NHL 24 Hungary

Olyat tettek Sedinék, mint az NHL-ben még senki

2017. december 01. 14:31 - Denis Potvin

Két hőse is volt a Nashville-Vancouver meccsnek. Az egyik Daniel Sedin, aki három pontjával (1+2) elérte az 1000 pontot, így már mindkét Sedin túllépte az ezres álomhatárt, ilyen testvérpárja még sosem volt az NHL-nek, ő lett az ötödik ilyen svéd születésű játékos. Amúgy a testvéreket tekintve az hat Sutter-fivér (Brent, Brian, Ron, Duane, Rich és Darryl) szerezte a legtöbb pontot az NHL-ben, számszerint 2936-ot.

dp9nlurwkaib1xk.jpg

Az újonc Brock Boeser két gólt ütött az elsőéves hokis így már 13 gólnál jár, novemberben 10-et ütött, amivel Pavel Bure mögött a második legeredményesebb újonca lett az egy naptári hónapban szerzett gólok számát tekintve. Loui Eriksson is két gólt szerzett, a második harmadban 12 másodperc alatt történt gólváltás a két csapat között.

Washingtonban nyert a Los Angeles, pedig a Capitals Jevgenyij Kuznyecov két góljával kétszer is vezetett. Az utolsó két Kings-gól az utolsó percben, mindkétszer üres kapuba ment be. A vendégeknél Marian Gaborik duplázott. Tovább folytatódik a Montreal győzelmi sorozata, már négynél jár a Canadiens a Detroit idegenbeli legyőzése után. Ezen a meccsen Brendan Gallagher ütött két gólt, Claude Julien századik győzelme a kispadon. Carey Price kapus visszatérése óta folyamatosan nyer a csapat.

A Minnesota úgy verte a Las Vegast, hogy az újonccsapat a 45. percben még vezetett, a Wild az utolsó negyedórában ütött három gólt. Nagy csatában, hosszabbításban verte idegenben a Dallas a Chicagót, a kétgólos Mattiasn Janmark döntött az első percben. A Blackhawks játékosa, Alex DeBrincat is betalált, így a Blackhawks leső újonca lett, aki 10 gólt tudott szerezni egy naptári hónapban. Murray Balfourt (1960), Darryl Suttert (1982) és Steve Larmert (1982) előzte meg.

Ez nem az Arizona az biztos, most gólt sem tudott ütni a Calgary ellen, Mike Smith 28 védéssel hozta a 35. shutoutját volt csapata ellen, Mark Jankowski két gólt ütött. Matthew Tkachuk a második legfiatalabb Calgary-hokis, aki ilyen gyorsan elérte a 100. meccset. Megmutattuk egy korábbi cikkben, milyen pechesen szenvedett vereséget otthon az Edmonton a Torontóval szemben.

  • Washington Capitals-Los Angeles Kings 2-5
  • Detroit Red Wings-Montreal Canadiens 3-6
  • Minnesota Wild-Vegas Golden Knights 4-2
  • Nashville Predators-Vancouver Canucks 3-5
  • Chicago Blackhawks-Dallas Stars 3-4, hosszabbítás után
  • Calgary Flames-Arizona Coyotes 3-0
  • Edmonton Oilers-Toronto Maple Leafs 4-6

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr8913409133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása