NHL 24 Hungary

Mindkét főcsoportelsőt legyőzték

2017. november 30. 13:39 - Denis Potvin

Ez nem a főcsoportelsők napja volt az NHL-ben, az biztos. A Tampa Bay Bostonban kapott ki, a St. Louist pedig saját közönsége előtt verte az Anahem. A négy szerdai meccsen csak egygólos különbségű győzelmek voltak, a Coloradónak hosszabbításban sikerült nyerni.

dp2bryfxcaabu9d.jpg

A Boston az első harmadban, Charlie McAvoy és Riley Nash góljaival alapozta meg a sikerét, azért a Steven Stamkos, Nyikita Kucserov duó összehozott gólt és gólpasszt. A Boston a második harmad után 32-12-re állt a kapura lövésekben. Hiába lőtt két gólt a St. Loisban Kyle Brodzik, az Anajeimben Antoine Vermette is duplázott és Kevin Roy is betalált. A meccs hőse a Ducks-kapus, John Gibson, aki 39 lövésből csak kétszer nem tudott hárítani. A Blues csak 0-3 után tudott a kapuba találni. Antoine Vermette két év után szerzett megint két gólt egy meccsen, az Anaheim 25 eddigi meccséből csak 11-en tudta a meccs első gólját megütni.

A Montreal nyerte a két kanadai csapat rangadóját, az Ottawát győzte le. A Canadiens 0-1 után a második harmadban, 2:18 perc alatt megfordította a meccset, Jonathan Drouin élete első büntetőjével egyenlített, Phillip Danault érdeme a győztes gól. A sérülésből visszatért Carey Price-szal sorozatban harmadszor nyert a Canadiens. A Colorado Nathan MacKinnon hosszabbításban szerzett góljával győzte le a Winnipeget

  • Boston Bruins-Tampa Bay Lightning 3-2
  • St. Louis Blues-Anaheim Ducks 2-3
  • Montreal Canadiens-Ottawa Senators 2-1
  • Colorado Avalanche-Winnipeg Jets 3-2 - hosszabbítás után

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr7313406325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása