NHL 24 Hungary

Bajnokveréssel írt történelmet a Las Vegas

2017. december 15. 12:49 - Denis Potvin

A Vegas Golden Knights lett minden idők első NHL-csapata, amely újoncként elérte a 20. győzelmet. Várható volt, hogy az új franchise nem áll le a rekordok döntésével. Most a sérülésből visszatérő – a Pittsburgh-től érkezett – Marc-Andre Fleury-vel a kapuban győzték le a Stanley Kupa védőjét. Fleury 24-szer védett, Jon Mensill pedig idei első góljával döntötte el a mérkőzést. A Golden Knights ötödik a bajnokságban, a negyedik nyugaton. Az eddigi újonc rekord a New York Rangersé volt, amely 1926-ban, a 35. meccsén érte el a 20. győzelmet, a Las Vegasnak csak 31 meccs kellett.

cut_2_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Most a Nashville lett hétgólos

2017. december 14. 12:16 - Denis Potvin

Azt megírtuk, hogy P.K.Subban mekkora gólokra képes, most nézzük mi is történt még a 7-1-es meccsen. Subban két gólt ütött, Craig Smith 3 pontot szerzett. Henrik Sedin 1280. meccsén a 800. gólpasszát adta, amellyel a 31. az örökrangsorban Pierre Turgeon 12-vel, Mike Modano és John Bucyk 13-13-mal van előtte. A Nashville az utolsó 12 meccséből a kilencediket nyerte meg.

cropped_subbanaarondoster.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Nullázás az NHL két legjobbjának meccsén

2017. december 13. 11:36 - Denis Potvin

Megint megvolt a napi hetes. Ezúttal az Edmonton – a szezonban már harmadszor – vágott ennyit az eddig kiválóan teljesítő Columbus Szergej Bobrovszkij, majd az ötödik gól után beálló Joonas Korpisalo kapott. Connor McDavid karrirercsúcsnak számító 4 pontot (1+3) szerzett. Az Edmonton kapuját még csak a hetedszer kezdő Laurent Brossoit védte, aki a sérült Cam Talbotot helyettesítette. Ezen a meccsen az Oilers mind a négy sora jól dolgozott, összesen 11-en szereztek pontot, McDavid az utolsó 11 meccsén már 16-ot.

tampastl.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Sorra verik a csapatok a bajnokot

2017. december 12. 13:55 - Denis Potvin

Egymás után másodszor kapott ki a bajnokcsapat, amely a Coloradótól szenvedett vereséget, csak az utolsó harmadban esett gól, a Penguins 59:48-nál szépített. Szétlövés döntötte el a Dallas javára a meccset a New York Rangers ellen, az első körben Radulov és Zuccarello is beütötte, utána hárman hibáztak, Jason Spezza viszont nem, így nyert a Stars.

dq0jusqw0aaiynn.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Los Angeles történelmi győzelmi sorozatot állított be

2017. december 11. 10:34 - Denis Potvin

Tekintsük egy kicsit át az elmúlt hét történéseit, mielőtt felidéznénk a hétvégi meccseket. A legjobb formában a Los Angeles van, amely a Carolina legyőzésével sorozatban nyolc győzelemnél tart. Nyugaton a Los Angelesszel a St. Louis tudja tartani a lépést, sorozatban négy sikernél áll, ahogy a Vegas Golden Knights is. Keleten a Tampba Bay és a Washington nyerte meg a legutóbbi négy meccsét, az eddig kiválóan szereplő New York Islanders viszont hullámvölgybe került, és Bostonban sorozatban harmadszor kapott ki. Sok van még hátra, de azért meglepő, hogy a NY Rangers, a Montreal és a Detroit, valamint a Chicago és az Anaheim is vonal alatt áll e pillanatban.

dqqmrc5xcae9oaj.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása