NHL 24 Hungary

Most a Nashville lett hétgólos

2017. december 14. 12:16 - Denis Potvin

Azt megírtuk, hogy P.K.Subban mekkora gólokra képes, most nézzük mi is történt még a 7-1-es meccsen. Subban két gólt ütött, Craig Smith 3 pontot szerzett. Henrik Sedin 1280. meccsén a 800. gólpasszát adta, amellyel a 31. az örökrangsorban Pierre Turgeon 12-vel, Mike Modano és John Bucyk 13-13-mal van előtte. A Nashville az utolsó 12 meccséből a kilencediket nyerte meg.

cropped_subbanaarondoster.jpg

A Dallas a New York Islanders otthonában nyert úgy, hogy a harmadik harmad 26. másodpercében már 5-0-ras vezetett, Anders Lee a hazaiak részéről után ütött két gólt. Cam Ward tegnapi produkciója után most Kari Lehtonen érte el a 300. győzelmet, így ő a hatodik aktív kapus, aki eddig eljutott.

Nagy meccsen kapott ki Ottawában a New York Rangers. Henrik Lundqvist 27-szer védett, ezzel elérte pályafutása 20 000. védését, erre korábban csak 14-en voltak képesek az NHL történetében. A Rangersből Chris Kreider a 200. pontját szerezte 354. meccsén.

Soroazatban harmadszor kapott ki a Detroit, de legalább egy pontot most otthon tartott a Boston ellen, a meccs a hosszabbításban dőlt el. Brad Marchand 58:34-nél adott gólpasszt, ezzel lett egyenlő az állás, majd a hosszabbítás 35. másodpercében góljával dőlt el a meccs.

Eredmények:

Vancouver Canucks-Nashville Predators 1-7

Detroit Red Wings-Boston Bruins 2-3 - hosszabbítás után

Ottawa Senators-New York Rangers 3-2

New York Islanders-Dallas Stars 2-5

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1013499837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása