NHL 24 Hungary

A New York Rangers elindult az újjáépülés útján

2018. március 01. 15:10 - Denis Potvin

Az biztos, hogy a ligaelső Tampa hazai veresége a keleti utolsó Buffalótól volt a nap meglepetése, de a nap meccsét Vancouverben játszották, ahol 11 gólos, hosszabbításos találkozón nyert a New York Rangers. Az a Rangers, amely elindult az újjáépítés útján, hiszen a téli átigazolási szezonban olyan játékosokon adott túl, mint Rick Nash, Ryan McDonagh, vagy J.T. Miller. Az újonnan, a Tampából érkezők közül Namestnyikov már gólt is ütött, végül a Rangers nyerni tudott a hasonlóan pocsék szezont futó Canucks otthonában.

925696808_slide.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Egy napon belül másodszor verte a Kings a nyugati elsőt

2018. február 28. 12:31 - Denis Potvin

Frusztráló érzés lehet egy nap alatt kétszer is kikapni ugyanattól csapattól ráadásul úgy, hogy éppen mi vagyunk – vagy legalábbis a meccs végéig azok voltunk – a nyugati első. A Golden Knights most ezt élte át. A hétfői idegenbeli vereség után kedden hazai pályán is kikapott a Los Angeles Kingstől, egy kapus emlékezetes napja marad ez.

925176126_slide.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

A Tampát Kucserov nélkül sem lehet legyőzni

2018. február 27. 12:56 - Denis Potvin

Az Atlantic-divízió rangadója volt a nap meccse, amely végsőkig izgalmasan alakult, hiszen a ligaelső Tampa Bay csak nagy csatában, szétlövés után 4-3-ra tudta legyőzni a Torontót, egyik legjobbja, a sérült Nyikita Kucserov nélkül. Ezzel a két csapat között öt pontra nőtt a különbség. A meccs legjobbja Yanni Gourde és Mitchell Marner lett.

924708036_slide.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Jön az alapszakasz hajrája, Orginial Sixes csapatok a vonalak alatt

2018. február 26. 11:26 - Denis Potvin

Sajnos a téli olimpia forgatagában kevés idő maradt a hobbira, így elsilányult a blog, de nem halt meg, természetesen, ahogy idő engedi, követjük az eseményeket. Most nézzük meg egy pillanatra, hogyan is állnak a dolgok az NHL-ben, arról nem is beszélve, hogy pörög az átigazolási piac is. Szóval első, utolsók és az új játékosok.

cut_6.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: jégkorong nhl trade
süti beállítások módosítása