NHL 24 Hungary

Vége a Philadelphia tízmeccses pechsorozatának

2017. december 05. 10:26 - Denis Potvin

Megtört végre a Philadelphia átka, tíz nyeretlen meccs (0-5-5), november 10. után megint a győzelem a Flyersé, amelyben hárman játszottak főszerepet. Scott Laughton két gólt ütött, Jakub Voracek három gólpasszt adott, Brian Eliott 43-szor védett, ez utóbbi bravúros teljesítmény, 45-21 volt a kapura lövések száma Flames javára, amelyben Mark Giordano a 700. meccsét játszotta. Elliott amúgy tavaly 49 meccsen a Calgary kapusa volt.

flyers.jpg

A Washington Alekszandr Ovecskin győztes góljával verte a San Joset. Az orosz a 11. hokis az NHL-ben, aki egymás után 13. szezonjában elérte a 20 gólt. Ez volt amúhy az 578. gólja, amellyel az örökrangsor 20. helyén Mark Recchit hagyta le. Előtte Jarri Kurri áll 601-gyel. Ovecskin szezononként 40-50 gólt azért összehoz, így a bajnokság végére, így utolérheti az egykori finn legendát. Még a győztes gólok statisztikáján is javított, most 97 van neki, amellyel a 11., eggyel Bobby Hull mögött.

Változatos, izgalmas meccsen győzte le a New York Islanders a Floridát. Hol az egyik csapat vezet, hol a másik fordított, 1-0, 1-2, 3-2, 3-4, majd 4-4 volt a meccs állása. Az Islanders 20 éves újonca, Matthew Barzal szerezte a meccs győztes, Anders Lee pedig pályafutása 100. gólját, Jaroslav Halak pedig 39-szer védett. A gólszerző John Tavares 567. pontjával már a 6. a klub örökrangsorában, Pat LaFontaine-t hagyta le. Azért arra kevesen gondoltak, hogy két hónappal a bajnoki rajt után így fog festeni a Metropolotan: 1. Columbus, 2. NY Islanders, 3. New Jersey.

A Nashville Craig Smith két góljával és gólpasszával gyűrte le a Bostont. A Bruins a harmadik harmad elején, 1:15 alatt jött fel 4-1-ről 4-3-ra, ekkor Peter Laviolette edző időt kért, ami lendületet adott Predatorsnak, amely be is húzta a két pontot. David Backes gólpasszával, idei második pontjával elérte az 500-at.

Eredmények:

Calgary Flames-Philadelphia Flyers 2-5

Washington Capitals-San Jose Sharks 4-1

Florida Panthers-New York Islanders 4-5 - szétlövés után

Nashville Predators-Boston Bruins 5-3

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4413436965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása