NHL 24 Hungary

A Rangersé idén a Winter Classic

2018. január 02. 18:00 - Denis Potvin

Minden évben az egyik legérdekesebb meccs az NHL-ben a Winter Classic, azaz a szabadtéri meccs, amelyen sokszor dermesztő hidegben, a szokásosnál sokkal többen látogatnak ki egy amerikaifoci-, vagy egy baseball-stadionba, hogy részesei lehessenek annak a shownak, amelyből nem sok adatik meg a szezon során. Idén a New York Rangers, mint házigazda és a Buffalo Sabres, mint vendég kapta a lehetőséget és a Rangers jött ki belőle győztesen.

wc.jpg

Napsütésben, de mínusz 9 fokban és fagyos szélben kezdtek neki a csapatok. Nem csak papíron, de a New York Rangers volt az esélyesebb és ezt nagyon gyorsan be is bizonyította. Ráadásul a negyedik sorba nevezett Paul Carey volt eredményes, aki átlőtte a védelmet, a csatár szezonbeli ötödik gólját szerezte. Az első harmadra 2-0-s előnnyel mehetett le a Rangers, Michael Grabner is betalált.

A második harmad elején gyorsan szépített a Buffalo. A finn védő, Rasmus Ristolainen nem először bombázta rá, most a kipattanót Sam Reinhart kotorta be közelről. A nap is lement közben Buffalóban, a küzdelem nem lankadt, de a Rangers 2-1-gyel mehetett a második pihenőre.

A harmadik harmad legelején egyenlített a Buffalo. Csak 27 másodperc telt el, és a meccsen addig is aktív finn védő, Ristolainen talált be. A Rangers előtt és a gól után is sokkal intezívebben támadott, de a gól valahogy nem jött össze.

A meccs aztán a hosszabbításban dőlt el. Jacob Josefsn kiállítása miatt emberelőnybe került a Rangers, és az új szabályok szerint 4 a 3 három ellen támadhatott. J.T. Miller 2:43-nál döntötte el a meccset, Mats Zuccarello már a 22. gólpasszát jegyezhette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr713543823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása