NHL 24 Hungary

A Washington megint legyőzte a Vegast

2018. október 11. 11:58 - Denis Potvin

NHL alapszakasz, 8. játéknap

Nincs túl sok szerencséjük a Stanley-kupa döntő veszteseinek a következő szezonban a nyertesek ellen. Az 1927–28-as szezon óta lejőtszott 82 ilyen meccsen 50-szer a bajnok tudott nyerni. Ahogy csütörtök hajnalban is, amikor a Washington Jevgenyij Kuznyecov négy pontjának is köszönhetően elintézte a Las Vegast. Eddig nem megy a tavalyi sikercsapatnak a Golden Knights a szezonban 1-3-0-s mutatóval, 8-15-tel áll.

dpmhttkwkaytsni.jpg

Kuznyecov a gólja mellett kétszer Alekszandr Ovecskint, egyszer Nicklas Bäckströmöt szolgálta ki. Ovecskin egyébként a duplájával a 611. gólját ütötte, amellyel már 17. az örökrangsorban, Bobby Hull-t előzte meg. A Golden Knights tavaly az első kilenc meccséből nyolcat megnyert, majd amikor Marc-André Fleury és Malcolm Subban kapusok is megsérültek egy 1-4-1-es szakaszon ment át. Most gyengébb szezonkezdet sem ad okot a kapkodásra, ahogy Gerard Gallant edző fogalmazott, minden meccsen nagy csatát vívnak és ilyenkor több hiba is előjöhet, ami pechjükre most elő is jön.

A Philadelphia az előző napi nyolc kapott gól után hetet vágott az Ottawa otthonában, pedig a Senators Brady Tkachuk duplájával kétszer is vezetett. Jakub Voracek nagy napja volt, két gólja mellett három gólpasszt is kiosztott, ahogy a védő Ratko Gudas is. Voracek ezzel az a harmadik Flyers-játékos lett az elmúlt tíz évben, aki ötpontos meccset produkál, Mike Richards és Claude Girou után. Legutóbb egyébként ez hat éve sikerült. Megvan az Arizona első győzelme is, szétütésben verték az Anaheimet. Csak Nick Cousinsnak sikerült belőni a büntetőt.

NHL alapszakasz, 8. játéknap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3014295555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása