NHL 24 Hungary

Még mindig kieső helyen az NHL bajnoka

2018. január 05. 12:06 - Denis Potvin

Már a szezon feléhez értünk és a bajnokcsapat utolsó előtti helyen áll divíziójában. A Pittsburgh meglepő vereséget szenvedett hazai jégen a Carolinától. Sebastian Aho a harmadik harmadban két gólt ütött, gólpasszt is adott, Cam Ward 21 védéssel hozta idei első, karrierje 26. shutoutját. Aho hat meccse pontszerző (6+4). A második harmad döntötte el Philadelphiában a meccset, amikor a Flyers négyet vágott az Islandersnek, Ivan Provorov két gólja mellett asszisztot is jegyzett, Jakub Voracek két asszisztot adott és az első játékos lett a szezonban, aki elérte a 40 gólpasszt.

dsvoqahu0aaeovv.jpg

A Toronto 10 vesztes meccs és hat év után tudta legyőzni a San Joset, ez sem volt egyszerű, csak a 12. büntető döntött el a szétlövést, Tyler Bozak belőtte, Chirs Tierney kihagyta. Hasonló módon nyert a Montreal is a Tampa ellen, ehhez viszont nagyon kellett Carey Price 44 védése és a szétlövésben megfogott három lövése. Nino Niederreiter három gólt ütött a Buffaló elleni meccsen, karrierje második mesterhármasát érte el, három év után triplázott. A kapus Nicklas Bäckström a 194. győzelmét érte el a Wild színeiben, ezzel abszolút csúcstartó a csapat történetében.

Paul Stastny győztes gólja állította meg a Las Vegas menetelését. A Golden Knights 8 győztes és 13 pontszerző meccs után jött az újabb vereség. A Las Vegas ennek ellenére vezeti a nyugati konfenrenciát. A Golden Knights amúgy a héten írt alá 6 éves, 30 millió dolláros szerződést centerével Jonathan Marschessault-tal.

A Dallas Ben Bishop 39 védéséével győzte le a New Jerseyt. A Starsban a csapat leggólerősebb játékosa, Tyler Seguin karrierje első emberhátrányos gólját ütötte. Az Edmotnon Ryan Nugent-Hopkins sorsdöntő büntetőjével verte az Anaheimet. A Colorado Mikko Rantanenen két pontjával hozta a meccset a Columbus ellen, sorozatban negyedszer nyert az Avs. A Calgary a második harmadban, 0-2 után vágott négy gólt a Los Angelesnek, eldöntve ezzel a meccset, Sean Monahan a hetedik győztes gólját szerezte, ez pedig Brayden Pointtal együtt a legtöbb a szezonban. A Boston-Florida mérkőzést a térséget sújtó viharos téli időjárás miatt elhalasztották.

  • Pittsburgh Penguins-Carolina Hurricanes 0-4
  • St. Louis Blues-Vegas Golden Knights 2-1
  • Toronto Maple Leafs-San Jose Sharks 3-2 - szétlövéssel
  • Philadelphia Flyers-New York Islanders 6-4
  • Montreal Canadiens-Tampa Bay Lightning 2-1 - szétlövéssel
  • Minnesota Wild-Buffalo Sabres 6-2
  • Dallas Stars-New Jersey Devils 4-3
  • Colorado Avalanche-Columbus Blue Jackets 2-0
  • Calgary Flames-Los Angeles Kings 4-3
  • Edmonton Oilers-Anaheim Ducks 2-1 - szétlövéssel
  • Arizona Coyotes-Nashville Predators 3-2 - hosszabbítás után
  • Boston Bruins-Florida Panthers – elhalasztva

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr9713551763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása