NHL 24 Hungary

A Csendes-óceáni csoport legjobbjai nyerték az All Star-gálát

2018. január 29. 12:24 - Denis Potvin

A Csendes-óceáni csoport válogatottja nyerte az NHL hétvégi All Star-gáláját. A tampai Amalie Arenában rendezett eseményen az NHL négy csoportjának legjobbjai küzdöttek meg egymással egy minitornán, három a három elleni mérkőzéseken.

duq3brow4aeebv9.jpg

A két elődöntőben előbb a Csendes-óceáni csoport 5-2-re győzte le a Központi csoport válogatottját, míg a másik ágon az Atlanti-óceáni csoport 7-4-re múlta felül a Metropolitan csoport legjobbjait. A fináléban a Csendes-óceáni csoport 5-2-re diadalmaskodott.

Az All Star-gála legjobbja (MVP) a Vancouver Canucksot erősítő Brock Boeser lett: két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a tornagyőzelemből. A 20 esztendős hokis - aki az ügyességi versenyben a legpontosabban lőtt - a legendás Mario Lemieux 1985-ös győzelme óta az első újonc, aki a legjobbak között is a legértékesebbnek bizonyult.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4113613437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása