NHL 24 Hungary

A Boston is biztos playoffos

2018. március 22. 12:12 - Denis Potvin

Már három olyan csapat van, amely egészen biztosan ott lesz az NHL idei rájátszásában. A Bostonnak most ez úgy sikerült, hogy hosszabbításban kikapott St. Louisban, de a megszerzett egy pont éppen elég volt a továbbjutáshoz Előzőleg a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning jutott a playoffba. Ez volt a Bruins történetében a 22. szezon, amikor elérte a 100 pontos határt.

dy2_s4axcaagjco.jpg

Ahogy arról egy másik cikkben írtunk, Sidney Crosby zseniális gólja és a 700. asszisztja is kellett, hogy a Pittsburgh legyőzze a Mointrealt. Az aktív játékosok között a harmadik helyen áll a gólpasszával. Csak Joe Thornton (San Jose Sharks, 1030) és Henrik Sedin (Vancouver Canucks, 824) előzi meg. A vereséggel eldőlt, hogy a 24-szeres bajnok, csúcstartó Montreal nem juthat rájátszásba. A Pittsburgh amúgy a liga egyetlen csapata, amelynek három olyan hokisa is van, aki legalább 50 gólpasszt jegyez (Crosby 54, Phil Kessel 51, Jevgenyij Malkin 50).

A keleti utolsó Buffalo és a nyugati utolsó előtt Arizona csatájából utóbbi került ki győztesen, és csatára, Clayton Keller idénybeli 55. pontjával újonc klubrekordot állított fel.

Az Anaheim Ducks John Gibson 29 védésével 4-0-ra győzött Calgaryban, így megerősítette a rájátszásba jutáshoz szükséges kedvező pozícióját, míg a Flames távolodik a playofftól. A vendégek kapusa a szezonban negyedszer, összesítésben pedig tizenhatodszor nem kapott gólt. A Ducksban Jason Chimera az 1100. meccsét játszotta.

A hajnali eredményekkel az is eldőlt, hogy a Chicago Blackhawks tíz év után először marad le a rájátszásról. A csapatokat elnézve, erős kis világbajnokság lesz idén Dániában, ha már az olimpia nem jött össze.

  • St. Louis Blues-Boston Bruins 2-1 - hosszabbítás után
  • Pittsburgh Penguins-Montreal Canadiens 5-3
  • Calgary Flames-Anaheim Ducks 0-4
  • Buffalo Sabres-Arizona Coyotes 1-4

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr4313766466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása