NHL 24 Hungary

A New Jersey Devils eddig tökéletes

2017. október 12. 11:23 - Denis Potvin

A remekül kezdő Toronto otthonában nyert simán New Jersey, ezzel a harmadik meccsén is nyerni tudott, a szezont 2014 óta nem kezdte így a Devils. Megint a fiatal újoncok repítették a csapatot, a tavaly már 60 meccsen lehetőséget kapó Miles Wood és a szintén tavaly alapemberré váló cseh Pavel Zacha ütött 2-2 gólt. A kapus Cory Schneider karriercsúcsot jelentő 47 védéssel zárta a meccset. A második harmad volt a döntő, ezt a játékrészt 2-0-ra nyerte a Devils, míg a kapura lövésekben 17-12-vel volt jobb. A csapat első három meccsén 16 gólt ütött, eddigi története során csak kétszer sikerült több.

jagr1_1.jpg

A keleti csúcsrangadót a Pittsburgh nyerte, az utolsó harmadban Conor Sheary emberelőnyös góljával 3-1-re vezetett a Penguins, majd Alekszandr Ovecskin 8. idei góljával szépíteni tudott, de az egyenlítés már nem jött össze. A Capitalsban az élete első meccsét játszó Chrstian Djoos góllal és gólpasszal mutatkozott be. Ugyanilyen ilyen mutatóval tért vissza a Pensbe a szezin első három meccsét kihagyó Patric Hornqvist is.

Jaromir Jágr visszatért, az NHL legendája a 24. szezonját kezdte a tengerentúlon. A 45 éves hokis most még csak jelenlétével és rutinjával erősítette a Calgaryt, amely hosszabbításban nyert. Már a nyolcadik NHL-szezonján volt túl, amikor a két gólt ütő Matthew Tkachuk született. Ez a kilencedik franchise, amelyben szerepel. Sean Monahan a karrierje nyolcadok hosszabbításos gólját ütötte.

A Devils mellett a Colorado is hatot vágott, magabiztosan nyerte idei első hazai meccsét. A második harmadban három gólt ütöttek, Alexander Kerfoot az első NHL-s gólját, Sven Andrighetto kettőt ütött. John Gibson 39 védése is kellett az Islanders legyőzéséhez, a New York-i csapat megint hadilábón állt a szerencsével, hiába nyerte 41-30-ra a kapura lövéseket, újabb vereség lett a vége.

Toronto Maple Leafs-New Jersey Devils 3-6 (2-2, 0-2, 1-2)

Washington Capitals-Pittsburgh Penguins 2-3 (0-1, 1-1, 1-1)

Colorado Avalanche-Boston Bruins 6-3 (1-1, 3-0, 2-2)

Anaheim Ducks-New York Islanders 3-2 (1-1, 1-0, 1-1)

Los Angeles Kings-Calgary Flames 3-4 (0-2, 1-0, 2-1, 0-1)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3612956551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása