NHL 24 Hungary

Szerdán a Detroit volt a nyolcgólos csapat

2017. november 16. 16:14 - Denis Potvin

Az NHL alapszakasza három meccsel folytatódott, és elöljáróban annyit, hogy egyik sem volt szoros. A Detroitt hat, a Chicago három, az Anaheim két góllal nyerte meg hazai bajnokiját. Artyom Anyiszimov pedig életében először triplázott az NHL-ben.

cut_3.jpg

A Detroit-Calgary meccsen egy komoly kis verekedés is volt, amit már megírtam korábban. A Red Wingsben négyen és 3 ponttal zártak, közte a két duplázó, Andreas Athanasiou és Anthony Mantha, valamint a két gólpasszt adó Dylan Larkin. A bunyónak az eredménye a végén kiosztott 142 percnyi büntetés. Ahogy a meccsek tudósításában is szerepelt, a tömegbunyót kirobbantó Luke Witkowski (mondjuk az ő torkához nyomta Brett Kulak az ütőjét) a régi idők hokiját idézte, míg a Calgary szimplán csak hülye volt. Witkowski ott szúrta el a dolgokat, amikor vissza akart menni a jégre tovább balhézni. Persze a meccs után mind a két fél egymásra mutogatott, ezért mi csak a végeredményt rögzítsük: 8-2.

Térjünk vissza inkább Anyiszimovra, aki a harmadik harban vágott három gólt a New York Rangersnek, valamivel több, mint 15 perc alatt. Az orosz 2009-ben mutatkozott be az NHL-ben éppen a Rangersben, ahol 244 meccset játszott, de három gólt egy meccsen még sosem ütött, megszakítva a Rangers – eddig szezoncsúcsnak számító – hatmeccses győzelmi sorozatát. A harmadik harmadban amúgy 1-1-es állás után hét gól esett, a második és a harmadik chicagói gól 46 másodperc alatt.

Kevin Roy és Josh Manson is Bostonban pallérozódott az egyetemen, most pedig mind a ketten az Anaheimben hokiznak, a Bruins ellen góllal és gólpasszal jelezték, konyítanak valamihez. Roy élete első gólját ütötte, Antoine Vermette pedig 1000. meccsén gólpasszt adott, Az Anaheim 1-0 után 3-1-re húzott el a második harmad végére.

  • Detroit Red Wings-Calgary Flames 8-2
  • Chicago Blackhawks-New York Rangers 6-3
  • Anaheim Ducks-Boston Bruins 4-2
Szólj hozzá!
Címkék: jégkorong nhl

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr3313287223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása