NHL 24 Hungary

Az Anaheim állította meg a menetelő Bostont

2018. január 31. 14:27 - Denis Potvin

Vége a Boston nagy sorozatának. December 14-e óta először kapott ki rendes játékidőben, így 18 meccs után először nem szerzett pontot a Bruins. Az All Star-gála után szomorúan folytatódott az alapszakasz a Boston-drukkereknek, akik kedvencei ráadásul hazai jégen kaptak ki. Adam Henrique volt az egyike a bostoni henger megállításában, az Anaheim csatára két gólt ütött.

cut_3_1.jpg

A Las Vegas szédületes rekordokat döntöget idén, tényleg nincs hozzá fogható újonc az NHL történetében, a modern érában egészen bizonyosan. Most a Calgaryt intézte el, ahonnan Jaromir Jágr kedden végleg kiszállt. Ez pedig azt jelenti, hogy a Golden Knights a 33. győzelmét érte el, ennyit újonc csapat korábban csak 1994-ben tudott, akkor 84 meccs után állt így az Anaheim és a Florida. A Las Vegas-i alakulatnak pedig még 33 meccse hátra van.

Hatalmas rekord lehet ennek a vége. A VGK amúgy már 11 pont előnnyel vezeti a Pacificet. Azt az első helyet akár már most ki lehet nekik osztani. 14 idegenbeli sikerük van, ami az újoncok között egyelőre a harmadik legtöbb (az Anaheim 19-cel az első), viszont simán utolérhető ez is.

Jevgenyij Malkin mesterhármasával nyert a Pittsburgh, az orosz csatár 2006 óta 12., azaz a második legtöbb triplát ütötte az NHL-ben. Alekszander Ovecskin jelenleg 19-cel vezet. Azért ehhez a triplához a San Jose kapusának bézázása is bőven kellett.

Három vereség után nyert a Florida. A Carolina viszont utolsó 17 meccséből a 15. nyerte hazai, Ottawa elleni meccsét nyerte meg. A Nashville kikapott otthon a Chicagótól, a vendégek kapusa, Anton Forsberg karriercsúcsnak számító, 42 védéssel zárt.

A St. Louis hatból öt győzelemnél jár, legjobbja Alexander Steen pedig már hat meccse pontszerző (5+3). Kikapott a Tampa az idei szezonban bemutatkozó Micahel Hutchinson 23 védésének köszönhetően. A Jets sorozatban a hetedik hazai meccsét nyerni, 18-3-1-gyel áll a Bell MTS Place-ben.

Boston Bruins-Anaheim Ducks 1-3

Buffalo Sabres-New Jersey Devils 1-3

Columbus Blue Jackets-Minnesota Wild 2-3 - szétlövés után

New York Islanders-Florida Panthers 1-4

Pittsburgh Penguins-San Jose Sharks 5-2

Nashville Predators-Chicago Blackhawks 1-2

St. Louis Blues-Montreal Canadiens 3-1

Winnipeg Jets-Tampa Bay Lightning 3-1

Dallas Stars-Los Angeles Kings 0-3

Calgary Flames-Vegas Golden Knights 2-3

Carolina Hurricanes-Ottawa Senators 2-1

Vancouver Canucks-Colorado Avalanche 4-3 - hosszabbítás után

Az állást biztosítja a Sofascore élő eredmények

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nhl24hungary.blog.hu/api/trackback/id/tr6113620510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása